hategame logo
Rockstar готви продължение на Bully?
пуснато на 31 юли 2013 от pseto
bully
Появилата се през 2006 година игра Bully може и да се сдобие с продължение. Поне за това свидетелства търговска марка, свързана с франчайза. Тя е била регистрирана по-рано тази година от Take-Two, като покрива категорията „компютърни и видео гейм програми и софтуер“.

Така е много вероятно в момента студиото Rockstar Vancouver да работи по наследник на Bully. Именно тяхно дело е и оригиналната игра. Последният продукт, който видяхме от тази компания беше миналогодишният Max Payne 3, който поне мен ме разочарова сериозно.

Разбира се, една регистрирана търговска марка не значи абсолютно нищо в бизнес света. Тъй че ще трябва да изчакаме до евентуално официално разкриване на подобно заглавие.

Що се отнася до оригиналния Bully, играта беше интересна най-вече заради нестандартния си сюжет. В нея поемаме ролята на проблемното дете Джими Хопкинс, като действието се развива в типично американско училище. Там главният герой трябва да се утвърди сред различните слоеве, сред които влизаха нърдовете, атлетите, мажоретките, побойниците и др.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл