hategame logo
Rockstar регистрират нова търговска марка за Bully… продължение или римейк се готви?
пуснато на 25 ноември 2013 от pseto
bully 1
Напълно възможно е играта Bully от 2006-та да се сдобие с продължение. Поне ако можем да съдим по търговска марка, регистрирана наскоро от разработчиците на заглавието Rockstar. Нейното название е Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit, като документите за нея са били заведени миналата седмица.

Разбира се, регистрирането на търговски марки е стандартен процес за повечето големи компании. И не можем да сме сигурни, че скоро – а може би и изобщо – ще има втора Bully игра. Все пак, след завършването на титаничния проект Grand Theft Auto V, доста от студията на Rockstar ще имат нужното свободно време. И е възможно някое от тях да се заеме с тази игра.

Естествено, Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit може и да се окаже някакъв римейк на оригинала. Което не е в духа на Rockstar, но пък кой ли знае – в днешно време се прави всичко за пари.

Е, ще видим. Моето мнение е, че Bully далеч не е от най-впечатляващите игри на Rockstar. Наистина се отличава със своята нестандартност. Но пък омръзва прекалено бързо. И определено ще е интересно да видим дали Rockstar ще рискува с евентуално продължение.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл