hategame logo
Bully вероятно ще се сдобие с продължение след излизането на Max Payne 3
пуснато на 18 ноември 2011 от pseto
bully
Rockstar Vancouver вероятно ще се заеме с разработката на Bully 2 след излизането на Max Payne 3, която в момента се прави от компанията. Това съобщава Дан Хаусър, вицепрезидент и съосновател на Rockstar.

„Знаехме, че не искаме да започнем непосредствено разработка по продължение след завършването на Bully, въпреки че това е интелектуална собственост, която обичаме и която е възможно да се върне в бъдеще”, казва той пред Gamasutra. „Можете да свършите Max, а след това ще видим какво ще правим с Bully”, добавя Хаусър.

Разбира се, няма нищо конкретно като съобщение, но като имаме предвид, че Max Payne 3 се очаква през март 2012 година, то едва ли ще видим Bully 2 преди 2013-2014.

Иначе, в цъкалката поемате ролята на проблемно дете, изпратено в строго училище от майка си. Главният герой, мязащ ми сериозно на Уейн Руни като дете, се забърква в куп конфликти, като в същото време се опитва да се справи с тривиални неща като обучението си, за да не бъде изключен. Като цяло, игрицата не беше лоша и бих се изкефил да видя нейно продължение.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл