hategame logo
Call of Duty: Modern Warfare – видео за преработената версия
пуснато на 16 юли 2016 от pseto

Call of Duty: Infinite Warfare беше представен по-рано през годината, получавайки доста негативни отзиви. Дали предизвикани от фенове на франчайза, на които им втръсна от футуристични игри в него, дали ставаше дума за тролване от хора, които не са почитатели на серията или и двете заедно – можем само да гадаем. Тъй или инак премиерният трейлър за Infinite Warfare е видео в YouTube изобщо.

Заедно с последното издание на Call of Duty ни беше представено и нещо друго – преработена версия на Modern Warfare. Дълго 7-минутно видео се появи по-рано през седмицата... и ни уверява, че класическото заглавие определено е било разкрасено. Клипчето можете да видите горе.

Иначе Call of Duty: Modern Warfare Remastered ще е наличен само в пакет с Infinite Warfare. Именно и заради това цената на двете игри ще е по-висока от обичайното. Премиерата и на Call of Duty: Infinite Warfare, и на Call of Duty: Modern Warfare Remastered ще се случи на 4 ноември за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
bojosan avatar
bojosan
16 юли 2016
Послъгват и заблуждават като при всека една игра и ремастер относно визията.Нема да е точно така играта,както я гледаме на клипчето в началото.Сигурен съм че подвеждат.Надупили са тия няколко минути на некой чк комп ъа да си помислиме че и на Кашоните и Сонитата ще е същото
undefined
asd
17 юли 2016
То ако графиката не е това което виждаме,то какво ново може да добавят.От всички коридорни части,тази най много ми допада,но няма да дам куп пари за ония боклук Infinite Warfare за да я поцъкам.Дано я пуснат стендалон.
Усешам обаче как тая година сървърите на Батълфилд ще са пълни с "CoD-аджии".
PornFlakes avatar
PornFlakes
17 юли 2016
Направо тия 99 ги бутни на 100% Единствения начин да направиш демо на COD що-годе поносимо е с нереално бавни и дразнещи корекции с аналозите. Това съм го забелязал още от демото на MW2 там с heartbeat сензора в снежната бурия:

PornFlakes avatar
PornFlakes
17 юли 2016
Това трябваше да е отговор на nightwarrior ама карай Подразбира се..
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
17 юли 2016
Изтрит коментар
vanmx avatar
vanmx
18 юли 2016
Реалистичен е колкото Super Contra с само че тая игра след 20 години е все още забавна, за разлика от CoD4, независимо какви текстури и колко blur ефекти и вкарат
NikoJ avatar
NikoJ
19 юли 2016
За реалистичен геймплей и дума да не става въпрос ... немали булет дроп при снайпери не ми говори за реализъм.

MW1 МW2 и BO1 това са единствените и наистина интересни кампании в код сапунката ... мултито е пълни ташаци само като им гледам кфи скинове кфи цветове изнасилвам зрението ми направо не мога да я понасям таз великденска боядисана дрисня.

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_593584523&feature=iv&src_vid=at5xjzBaEas&v=31fWaRgpTuo

Поне троловете и нижда кампер изнасилвачите като тоз ме забавляват !

P.M.P. avatar
П.М.П.
17 юли 2016
CoD има най-реалистичния single-player gameplay и развръзка, а сега с тази невероятна подобрена графика си отива към GOTY.
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юли 2016
vanmx avatar
vanmx
17 юли 2016
Ебаси глупавото филмче.

Първо тов изглежда доста дървено предвид това което претендира да бъде. Графиката е почти същата като през 2007-ма, нещо което не ме изненада. Ама за да да мине за ремастър са направили някакви промени с които влошават качеството на графиката. Супер кичозни и нереалистични ефекти, гаден blur ефект от който не се вижда нищо. Все едно гледам някакъв некадърнен аматоьрски мод на CoD4 правен от руснаци

Второ - ебаси тромавате и нереалистични движения на играча. Предполага се че трябва да ни падне ченето от яката графика, затова главния герой се звижи на забаван каданс за да видим по-добре "красотите"

Трето - какво рекламират тая тъпа, изтъркана, скриптирана и до болка позната сингъл плейър кампания. Къде е мултито ? Сингъла беше интересен преди години, сега всяка втора игра е в тоя дух, но мултито е това което прави тази игра велика. Ако допуснем че и мултито ще бъде същата грозотия, само че без dedicated servers, модове и без повечето карти, то наистина няма как да ме хайпне тоя ремастър. Най-вероятно ще продължа да си цъкам оригиналната игра от 2007-ма.

nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юли 2016
99% съм сигурен, че демонстрацията беше с геймпад и от там движенията - плавни, но бавни.
pseto avatar
pseto
18 юли 2016
Te 90% от подобни видеота ги правят така... и да, дразнещо е. Яко се набива на очи как героят ходи супер бавно - нещо, което ме съмнява, че много хора правят в игра. На моменти и аз взех да се чудя дали самата игра няма проблем, но не - като се почне с тичането всичко е наред.

А мултито също ще го представят скоро - може би, пък да видим то как е.

vanmx avatar
vanmx
17 юли 2016
Не е заради геймпада, играл съм тая игра на плейстейшън и дори да се старая не мога толкова тромаво да се движа. Това е някакво нагласено клипче, правено за рекламни цели.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
17 юли 2016
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл