hategame logo
Destiny номер едно в PlayStation Network за септември
пуснато на 10 октомври 2015 от pseto
destiny 46
Destiny е най-популярната игра за изминалия месец, научихме от официална статистика на Sony. Дигиталната версия на MMO шутъра е била купена най-много пъти и за PlayStation 4, и за предходното поколение на конзолата.

Като се има предвид, че играта е на една година, то постижението определено звучи добре. Разбира се в основата му е експанжънът The Taken King, който вероятно е мотивирал доста геймъри да се сдобият с Destiny.

На второ място за PS4 пък е Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Заглавието, което получи невероятни оценки на запад (но не и в сайта) може би се очакваше да заеме лидерската позиция, но това не се случва. Топ 3 се оформя от FIFA 16 за PS4.

При PlayStation 3 пък футболната игра на EA е на втора позиция, а пък третата е за... The Last of Us, което може да се окачестви като нещо изненадващо.

Останалите игри, оформящи топ 10 за двете конзоли изглеждат по следния начин:

PlayStation 4

4. NBA 2K16
5. Madden NFL 16
6. NHL 16
7. Rocket League
8. Mad Max
9. Until Dawn
10. Grand Theft Auto V

PlayStation 3

4. Minecraft
5. Red Dead Redemption
6. PES 2016
7. Grand Theft Auto V
8. Metal Gear Solid V
9. Goat Simulator
10. Okami HD

Коментари
hyper avatar
hyper
11 октомври 2015
Защо тази игра има такава популярност, като критиците не бяха много ласкави, хората й дават 6.1 средна оценка, не разбирам хората с PS4 комплекс за липса на Halo ли имат и сега ще дават пари за всяко мехаво нещо, стига да е от създателите на Halo, или просто играта е добра и критиците и хората са идиоти да й дават такива оценки, сериозно съм объркан???
pseto avatar
pseto
11 октомври 2015
Доколкото са ми казвали и съм чел - "Човек трябва да се потопи в грайнда". Което общо взето води до полярни отзиви. Очевидно аз не успях, но и точно този тип MMO грайнд не го харесвам. Но други хора му се кефят - и така.

Бих могъл да разбера за какво иде реч, понеже все пак съм луд Diablo II фен. Едни хора го превъртат един-два пъти и толкоз, вероятно не и на Hell, други циклят по 2-3 часа Мефисто, Андариел, Бейл рънове... отново и отново и отново. Като мен. Та, въпрос на вкус, но лично аз не мога да схвана какво толкова трябва да ме впечатли в Destiny.

hyper avatar
hyper
11 октомври 2015
Явно хората, дето си я харесват, не са гласували, а си цъкат, някой ден ще видя и аз за себе си, щото знае ли човек...
bojosan avatar
bojosan
11 октомври 2015
За мен № 1 е Until Dawn безапелационно.Това е преживяване а не игра.Дестинито пробвах последната Untaken Kings и след 10 минути ми писна.
sauron93 avatar
sauron93
12 октомври 2015
В интерес на истината аз мислех че играта е пълен булшит съдейки по ревюто на angryjoe + отзиви в интернет . СЛед това поцъках в един приятел и не е чак толкова лоша . Има интересни оръжия , босове , сега вече с експанжъна доколкото знам падат повече итеми и тн .. Като цяло не е толкова зле колкото казват че е
pseto avatar
pseto
12 октомври 2015
Зависи от гледната точка. Аз играх в 90% от времето насила и не видях абсолютно нищо интересно. Един доста по-малко рекламиран MMO шутър като Defiance ми хареса повече. Не, че не беше недовършен и не омръзна бързо... но при всички положения ми се стори по-як от Destiny.

Но както казах - това е поляризираща игра. Има и такива - едни хора им се кефят доста, други не са впечатлени и хейтват... и така.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл