hategame logo
Diablo II: Resurrected излиза през септември
пуснато на 14 юни 2021 от pseto
diablo 2 resurrected
Diablo II: Resurrected ще излезе през септември - или по-точно 23-то число от месеца. Платформите са вече известните - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X, а също така и Switch.

Заедно с това беше пуснато и ново видео от играта. То е налично под статията, като ни показва подобрената графика на класическата игра. Виждаме и осъвременените визуално видеа, с които с които бива разказвана историята в Diablo II.

Така изглежда Vicarious Visions ще успеят да завършат играта в близко бъдеще. По-рано през годината имаше съмнения дали те ще успеят да се справят със задачата да преработят цялото съдържание на оригиналното Diablo II.

Другата новина е, че Resurrected ще има бета през август. Тя ще е достъпна за онези, поръчали предварително играта.

Коментари
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
15 юни 2021
SOVL
Sauronn avatar
Sauronn
15 юни 2021
Имаше някаква алфа версия и се хареса на повечето играли сякаш . Ще я видим като излезе ,имам надежди.
pepito avatar
pepito
15 юни 2021
аз играх, доста ми допадна
pseto avatar
pseto
24 юни 2021
Тя алфата може да се издърпа и от нета. Понеже можеше, де. Малко е пипкава историята, но може да се усети атмосферата. За мен са я докарали перфектно. Само интерфейсът за мен е прекалено различен и не ми допада. Общо взето съм здраво хайпнат.
HighFist avatar
HighFist
23 юни 2021
pseto avatar
pseto
24 юни 2021
Абе Диабло 2 на конзола... не мога да си го представя. Но пък ремастъра като нищо може да се окаже донякъде лаком за ресурс, тъй че човек ако няма добро PC може може и да не успее да го разцъка.

Аз си пуснах Diablo II преди 7-8 месеца... изтрих го, че почна да ми яде прекалено много от времето. Ама - любимата ми игра, нормално.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл