hategame logo
Официално: Diablo II: Resurrected "приема" стари сейвове
пуснато на 07 март 2021 от pseto
diablo 2 ressurected
Diablo II: Resurrected ще позволи на всички фенове на серията да продължат оттам, откъдето са приключили с оригиналната игра - поне в сингъл. Ще е възможно да пренесем сейвовете си от оригиналната версия на класиката, потвърждава Матю Седъркуиест, продуцентът на ремастъра.

"Да! Пазете старите си сейвове", казва той. Седъркуист добавя, че когато е започнала работата по Diablo II: Resurrected екипът се е чудил дали ще е възможно просто да се прехвърлят сейвовете и те да работят. И истината се оказва точно такава. В резултат това ще е една от екстрите на играта, когато излезе по-късно през тази година (ако не бъде отложена).

Възможността да продължим старите си игри не е изненадваща. Diablo II: Resurrected всъщност представлява 3D слой, наложен върху оригиналното Diablo II. Всичко си е в непроменен вид - логиката на битки, луут система и т.н. Така можехме да предположим, че и сейвовете ще работят.

Към момента феновете на Diablo II очакват датата на премиера. Засега е обявено единствено, че Resurrected се очаква през 2021-а.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
08 март 2021
Печелят само от това . Браво!
Rostik79 avatar
Rostik79
08 март 2021
Ех, едно старо полу-счупено, но работещо лаптопче, на което ми бяха сейфовете остана в бившата ми приятелка
Добрият ми стар Паладин, който ми беше и първият герой евър на Диабло 2.
pseto avatar
pseto
08 март 2021
Ей го, имаш сега оправдание да разпалиш стари тръпки.

Аз мисля, че пазих едни сейвове сигурно десетилетие, прехвърлях ги от хард диск на хард диск. Май се търкаля това HDD накъде вкъщи, не знам работи или не. Май трябва да му намеря правилния кабел, че да запали.

Ама на мен първите ми герои бяха толкова криво развити... че няма накъде, с един от тях с хиляда зора минах Античните, толкова беше крив.

lyubohar avatar
lyubohar
10 март 2021
Аз още си ги пазя. И моят беше паладин.
didotk avatar
didotk
08 март 2021
от начало ще е кой пази сейфове 20 години
AbaddonM avatar
AbaddonM
09 март 2021
Аз например си пазя сейфофеве на почти всички игри които съм играл в специална папка на компа ми. И папката съм я копирал и на компа който е включен към телевизора за HTPC за да не ми умре харда някой ден
lyubohar avatar
lyubohar
10 март 2021
И аз така, само че в облака.
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
08 март 2021
Това предполагам е за хората, които са играли Diablo II до онзи ден и не ги интересува да си припомнят нищо. Не вярвам някой, който не е играл играта от 10+ години да търси стари сейвове, дори да са с добри герои.

Хубавото на remaster-а е, че ще може да започнеш отначало и благодарение на осъвременената визия и някои подобрения, да се задържиш да я играеш, да ти бъде интересно и да изпиташ отново магията на играта.

Всичко това ако не я ос*рат разбира се

sauron93 avatar
sauron93
08 март 2021
Аз нямам сейв във момента ,но мисля че мога да си дръпна от нета всякакви.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
09 март 2021
Очевидно, не е същото. То така всеки може.
pseto avatar
pseto
10 март 2021
Важното е да ти е кеф, пък твой герой или чужд - все тая. Макар че ако всичко е същото, то можеш с някой редактор да си ъпгрейднеш героя малко.
sauron93 avatar
sauron93
11 март 2021
Засега не мисля за сейв ,просто го казвам като възможност за човек който не му се започва отначало а си е изгубил сейвовете.
BundyBari avatar
BundyBari
09 март 2021
В очакване на Diablo 2: Resurrected, реших да поцъкам Titan Quest на PS4-ката. Като я купих и пробвах беше якото дърво, но явно доста пачове са минали вече, нищо общо с дебюта. Играе се мазно, само че на Slim фреймовете падат понякога и леко сече, което дразни, но кефа ми е повече от ядовете. Определено достоен клонинг на Diablo, едно време я изпуснах на PC-то, но сега определено ще я довърша. PS: Героят ми е хибрит между Друид и Некромансър и като призова няколко твари общо взето съм често само зрител в битките, но пак се случва да ме сгънат, някои гадове с по-височък левел.
pseto avatar
pseto
10 март 2021
Имаш предвид дърво на PS4-ката, надявам се? Че аз още помня като я играх едно време и ме изкефи колко мазно екшън RPG е, мисля, че и до ден-днешен доста си държи нивото.

Аз в интерес на истината не съм го играл Titan-а от цифра време, май само един път го цъках. Някой ден трябва да го мина изначало, че нали има и някакви експанжъни. Да, това си беше достоен клонинг, даже повече от достоен.

BundyBari avatar
BundyBari
10 март 2021
Да, порта за конзола беше тотал щета в началото, поне по мое мнение, но явно разработчиците са оправили адски много неща... играта е супер, не е от класата на Diablo 2, но определено е най-близкото до нея, което съм играл след Path of Exile.
HighFist avatar
HighFist
11 март 2021
Аз имам няколко стари сейва, но по-скоро бих започнал нов герой. Поздравления все пак, ако наистина се случи. Ще трябва обаче да изчакаме пускането на играта за непосредствени изводи.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл