hategame logo
Diablo II: Resurrected с техническа алфа
пуснато на 07 април 2021 от pseto
diablo 2 resurrected 3
Diabo II: Resurrected ще се сдобие с техническа алфа по-късно тази седмица. Новината идва от официалния сайт на заглавието, но всички, които се надяват да пробват ремастъра трябва да имат едно нещо предвид - поканените ще са малцина.

От една страна голяма част от популярните Diablo II стриймъри ще получат достъп до теста. Заедно с това "малка" част от онези, заявили участие за алфа и бета тестове в своя Battle.net акаунт, ще получат покани.

Самият тест ще е ограничен. В него ще са включени първият и втори акт на Diablo II: Resurrected (от пет), а наличните герои ще са три - магьосницата, амазонката и варварина.

Изглежда целта е да се види как се държи играта предимно технически. Но все пак ще е интересно да чуем и мнения за Resurrected и на външни хора.

Ремастърът чакаме по-късно през годината. Тя ще е налична за PC и конзоли - освен ако не бъде отложена. Едно от нещата, които се случват постоянно във времена на пандемия.

Коментари
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
08 април 2021
We live in a society

https://i.imgur.com/njspSkk.png

pseto avatar
pseto
09 април 2021
Не съм много съгласен с тези разсъждения. Дискутирало се е и преди - пиксел арт графиката оставя нещо на въображението, докато детайлната графика - не. В този ред на мисли винаги пикселираните игри ще имат "повече душа". Естествено Diablo II не е точно пиксел арт, просто има графика в ниска резолюция, което е нещо малко по-различно...

Аз пак казвам, за мен вършат добра работа, предвид обстоятелствата.

JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
10 април 2021
https://i.imgur.com/MTc9y9p.jpg

Айтемите, иконките, магиите и много други елементи са ги направили с уважение към сорс материала и си изглеждат "SOUL", но тук не са ударили хоумрън, и съм задължен да го кажа!

Btw, колко $$$ мислите, че Blizz са платили на VV за ремастъра? Аз мисля, че сумата е около $10 милиона

pseto avatar
pseto
11 април 2021
Те Vicarious Visions са вътрешно студио, тъй че стриктно казано не са им платили нищо. Тоест, плащат им заплатите, де. Можем по тази линия да сметнем какъв е бюджетът.

200 човека служители, айде да кажем да взимат 80 000 долара годишно средно (въпреки че вероятно е по-висока сумата)... 16 милки годишно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл