hategame logo
Diablo IV с четвърти обявен клас
пуснато на 20 февруари 2021 от pseto
diablo 4 rogue
Досега за Diablo IV бяха обявени три класа герои - варварина, магьосницата и друида. На BlizzCon пък, провел се вчера онлайн, видяхме и четвърти - rogue-а. Видеото под статията ни представя персонажа, който за последно видяхме в оригиналното Diablo.

Какъв стил на игра можем да очакваме? Съвсем обичаен за един от трите основни класа в ролевите игри - или справяне с противниците от близка дистанция с дуо кинжали, или стрелба отдалеч с лък.

Под статията можете да видите две видеа от Diablo IV с главното участие на роуга. Първото е за представянето, което е по-стегнато и кинематографично. Другото пък е половин час, като ни дава по-подобен поглед върху персонажа и Diablo IV като цяло.

Редно е да се посочи, че играта още се разработва активно. Така доста неща могат да се променят. Diablo IV няма и дата на премиера - най-рано може да излезе през 2022 година, ако не и след това.

Коментари
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
20 февруари 2021
https://i.imgur.com/LWes6Xb.png WTF?

Нищо ли не научиха за 10 години?

pseto avatar
pseto
21 февруари 2021
Не знам какво точно визираш от тази картинка - дали е грандоманията в числата (която никога не съм обичал), дали са скучните афиксове на предмета или нещо друго, ама като гледам Diablo IV просто не мога да си представя, че ме спечелва за години.
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
21 февруари 2021
Всичко, което изброи + скучния и безличен вид на item-ите и interface-a, копиран от III
LethianDream avatar
LethianDream
22 февруари 2021
Готина е Роуга, ще играя с нея, като излезе графичния пач за Диабло III.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл