hategame logo
Шефът на Gears of War става директор на Diablo
пуснато на 06 февруари 2020 от pseto
rod fergusson.
Diablo игрите на Bilzzard ще имат нов директор съвсем скоро и неговото название е Род Фъргюсън. Ветеран с две десетилетия опит в гейминга, неговата кариера е свързана предимно с Gears of War.

Той е бил свързан в някакъв капацитет с всяка от шестте основни игри, бидейки директор на Gears 5, главен продуцент на Gears of War 2 и т.н. Други проекти, в които Фъргюсън участва са мобилните Infinity Blade игри, страхотният Bulletstorm, а също така и BioShock Infinite.

След подобна кариера той ще премине към едно сериозно предизвикателство – Diablo. Към момента са обявени две игри – пълнокръвното продължение Diablo IV, което е в ранен етап на разработка, а също така и мобилният Diablo Immortal. Възможно е да се готви и някакъв римейк на Diablo II.

Дотук добре, но проблемът е, че Blizzard в момента далеч не са любимци за геймърите. Warcraft III: Reforged беше последният титаничен провал на компанията, заради която тя е под обстрел в последната седмица. Вероятно е било преценено, че е нужен свеж поглед в компанията, заради което Фъргюсън отива в нея.

Той ще поеме новите си задължения през март. А ние можем единствено да се надяваме Фъргюсън да направи промяната, понеже такава е нужна в Blizzard.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
06 февруари 2020
Добре де- а разработката на тва демо дет показаха на BLizzcon 2019 под чии уй е било разработвано/одобрено за показване ? И още нещо- как се разработва игра в продължение на месеци/години (щото от видяното тази игра има нещо правено по нея) и след тва викаш някой в ролята на ШЕФА на този проект (и други проекти носещи името Diablo), който идва с чисто нов (и свеж) поглед и ще прави някакви промени задължително? А да не говорим че тези хора (АктивижънБлизард) вече са одобрили и магазин с микротранзакции....
pseto avatar
pseto
06 февруари 2020
То те показаха толкова малко и толкова пъти се оправдаха с "това е ранен билд, всичко може да се промени", че спокойно могат да се отметнат от каквото искат. А и реално какво видяхме - малко по-мрачна версия на Diablo III. И ни казаха нещата, които искаме да чуем - тези пичове, дето водеха презентацията на Diablo IV изглеждаха и звучаха като истински фенове на серията, те може и наистина да се надяват техните идеи да се реализират, ама ще видим какво ще кажат големите дебили в Blizzard. А тази компания има най-лошото ръководство от гигантите в момента. Пълна нескопосаност. EA като правят зли неща ги правят, за да печелят много пари. Нали ние духаме, ама окей, поне разбирам защо го правят. За W3 Reforged ми е нужно някакво специално обяснение като за третокласник какво точно са си мислели Blizzard, защото наистина не схващам.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл