hategame logo
Disco Elysium и с порт за Switch
пуснато на 07 април 2020 от pseto
disco elysium 18
Disco Elysium определено беше една от най-добрите игри на 2019 година. А по-рано през месеца научихме, че страхотното RPG с акцент на историята ще се сдобие и с порт за Switch.

„Интервюто, което давам в момента, прекъсва писането ми на документация как трябва да изглежда потребителският интерфейс за Switch”, казва Александър Ростов, арт директор на заглавието.

Няма обаче очаквана дата на премиера. Изглежда и работата по порта тепърва започва в момента, тоест едва ли можем да го очакваме скоро.

Що се отнася до Disco Elysium, заглавието получи куп похвали и се превърна в една от най-добрите игри на 2019 година. Засега не знаем какви са плановете на студиото ZA/UM, но независимо дали то ни представи нова игра или продължение на Disco Elysium проектът им ще бъде внимателно следен.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
10 април 2020
Нужен е по-голям екран, за да играеш тази игра, ако искаш да останеш с очи след толкова четене

Може би с приставката за телевизор, switch-ът ще е удачен за това заглавие.

sClass avatar
sClass
11 април 2020
Щом от телефон се чете, ще се чете и от switch-a.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 април 2020
То въпросът е дали ще си играят с фонтове или ще е едно към едно. Примерно при Вещера, фонта е доста малък когато го гледаш хендхелд. Не че не се чете, но ако се зачетеш по-сериозно на места натоварва. Ако можеше да се регулира, щеше да е супер.
pseto avatar
pseto
12 април 2020
Е то в тази игра 90% от работата е в шрифтовете, макар че ако се замисля има и други детайли - например много неща трябва да ги "уцелиш", като кликнеш върху околната среда, за това също трябва да се намери някакъв начин. Реално няма да е толкова лесен порта, колкото би изглеждал на теория.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл