hategame logo
Disco Elysium с нова трудност
пуснато на 24 януари 2020 от pseto
disco elysium
Disco Elysium е страхотна игра – една от най-силните на 2019-а поне според мен. Но заглавието в интерес на истината не е особено трудно, особено когато го изиграете веднъж и научите някои трикове в него.

Но вече играта ще може да се мине и по различен начин – с Hardcore Mode. В него ще са включени няколко сериозни разлики.

Първо, парите. В Hardcore ще изкарвате далеч по-малко кинти, отколкото в нормалния режим. Заедно с това лекарствата ще струват повече, а ефективността им ще бъде занижена. Като за капак ще са ви нужни и по-високи стойности на заровете, за да минете успешно чек в диалози или конфликти. Което означава, че ще ви е нужен по-скоро тясно насочен билд с повече инвестиция в шепа умения, а не както е в стандартната трудност, при която е възможно адски много скилове да са с достатъчно високи стойности, за да нямате проблеми.

Идеята не звучи никак лошо. Несъмнено за първо изиграване е най-добре да цъкате на нормалната трудност. Но Hardcore ще ви даде още причини да преиграете Disco Elysium. Този път проваляйки се повече в диалозите. Което пък отваря съвсем различни сцени и ситуации – с други думи ще има какво ново да видите в играта.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл