hategame logo
EA тества сериозна промяна в Ultimate Team
пуснато на 19 юни 2021 от pseto
preview pack fut
EA тестваха сериозна промяна в концепцията на тестатата с футболисти в касовия режим Ultimate Team. Тя очевидно се опитва да намали напрежението около режима, редовно обвиняван, че е хазартен. За какво става дума?

Опция да бъде прегледано какво съдържа дадено тесте, преди да бъде купено. Да, точно така. Временно има подобна опция във FIFA 21, като изглежда доста вероятно тя да е налична и във FIFA 22.

Как работи новата функционалност? Идеята е простичка - има нов бутон над тестетата, който ви позволява да ги прегледате. Така предварително ще знаете дали ще ви се падне Кр. Роналдо, Мбапе или Меси... или поредните анонимни играчи от периферни първенства.

Очевидно идеята на EA е с този ход да се избегнат критиките, че Ultimate Team е хазартен режим - защото вероятно във FIFA 22 играчите ще знаят идеално какво купуват в дадено тесте. Но същевременно в своята есенция Ultimate Team ще си остане непокътнат. Защо ли?

Дори човек да знае, че настоящото тесте е лошо, то ще има надеждата, че следващото ще е по-добро. А ако не се отвори настоящото, няма как да се стигне до следващото. Така реално всичко си остава същото - просто играчите няма да се надяват да получат страхотен футболист от тестето пред себе си, както беше досега, ами от онова, което ще го последва.

Ще е интересно да видим дали този трик на EA ще мине... или офанзивата срещу режима ще продължи.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл