hategame logo
Elden Ring с възрастов рейтинг
пуснато на 22 февруари 2021 от pseto
elden ring 2
Възможно е Elden Ring да се появи в близко бъдеще. Информация за това черпим от сайта на разпространителите Bandai Namco или по-точно качена наскоро оценка от страна на компания относно това за каква възрастова аудитория е подходящо заглавието.

Доколкото рейтингът от 16+ не е официален – в случая Bandai Namco смятат, че Elden Ring няма да е подходящ за деца и тийнейджъри под 16-годишна възраст – то неговото оповестяване намеква, че и организации като ESRB и PEGI скоро ще дадат своето становище. А това пък означава, че скоро се подготвя пазарния дебют.

Тук, разбира се, говорим за спекулации. Възможно е Bandai Namco просто да са подранили с ъпдейта на сайта си и играта да излезе през 2022-а например.

От друга страна – From Software са известни с това, че често са много мълчаливи относно новите си премиери. Рядко виждаме куп видеа, които да се опитват да хайпват дадено заглавие – просто в един момент From Software обявява скорошна дата на премиера и пуска нова своя игра. Дали и този път няма да се случи същото?

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
24 февруари 2021
Рядко виждаме куп видеа, които да се опитват да хайпват дадено заглавие – просто в един момент From Software обявява скорошна дата на премиера и пуска нова своя игра. Дали и този път няма да се случи същото?

А дано.Те From нямат нужда от цялата хайп истерия.Така или иначе феновете на техните игри ще си я купят.Много ми е интересно как са съчетали отворен свят със соулс механиките. Доколкото разбрах ще има повече фокус и на историята от другите им игри.Колкото повече играя соулс клонинги ,толкова повече се убеждавам,че From са си майсторите на тоди жанр. Не че не се забавлявам с другите соулс подобни заглавия,просто From знаят как да балансират нещата най-добре,а и най-добрите бос битки са техни.Едни от малкото разработчици,които не са ме разочаровали до сега,въпреки леко спорния DS2,но там Миязаки не беше на кормилото.

Rostik79 avatar
Rostik79
24 февруари 2021
Някой да не е очаквал да е за 3+ години?
lyubohar avatar
lyubohar
24 февруари 2021
Между 3+ и 16+ има доста стъпки Всеки с дете и плейстейшън знае
pseto avatar
pseto
24 февруари 2021
Аз мислех, че ще е 18+ между другото. Та 16+ леко ме изненада. Ама и зависи дали говорим за Европа, Азия или САЩ. Онова, което в Азия и Европа е 16+ понякога е 18+ в САЩ.
LethianDream avatar
LethianDream
24 февруари 2021
На From Software игрите винаги са мрачни, няка как да са 3+ Друг е въпросът, че само спокойни чичаци над 40 години могат да ги играят, без да хвърлят контролери и клавиатури
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
24 февруари 2021
Аз съм под 40 и не хвърлям нищо. В този тип заглавия е много важна настройката. Винаги на първо изиграване знам,че ще ям пердах и после не се нервирам,даже и при някои евтини номера,които играта ти предлага.
LethianDream avatar
LethianDream
24 февруари 2021
Не знам, мен ме бият още първите мини босове, откачам и гася играта Даже на Блъдборн още първата по-голяма тълпа мобове ме направи на салата, не е за мен това Но, като се замисля, Greedfall много ме изкефи, там е нещо като адски улеснени соулс битки, които мачкаха.
pseto avatar
pseto
24 февруари 2021
И аз първо много се нервех и хвърлях джойстици, после ми дойде просветлението и колкото и да ме трепят си мълча и се опитвам да науча системата. Е, псувам отвреме-навреме, ама не ми избиват чивиите както преди. Така стават доста по-лесни Souls-овете, те освен всичко друго нарочно са направени така - да те разконцентрират. Било то с тъпото ходене 20-30 секунди до боса пеш или с нещо друго. Трябва да им преебеш системата на японците.
lyubohar avatar
lyubohar
24 февруари 2021
Да, в един момент приемаш, че ще се мре яко, и нервите след това са си наред Аз в момента го играя това с Hollow knight и като цяло съм споко - освен ако не загубя някоя голяма сума пари.
Charcharo avatar
Charcharo
24 февруари 2021
Аз като цяло не се нервя на Single-player игри. Само в MP понякога се ядосвам ако. Ама пак просто спирам играта и правя нещо друго.

Като почти нямаш емоции всичко е леко

Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
24 февруари 2021
pseto avatar
pseto
24 февруари 2021
Според мен ще вкарат нещо експериментално в геймплея, почти нямат две игри с абсолютно еднакъв геймплей. Bloodborne беше много по-бърз, сравнено с Dark Souls, Dark Souls III нещо по средата, Sekiro малко по-различна концепция пак с бързи битки, ама не същото като Bloodborne.

Мисля, че ще вкарат нещо по-разчупено. Дали ще заложат на бързината или на по-бавните и по-тактически битки... кой знае. Имам чувството, че Миязаки и компания нарочно експериментират, за да не им стане скучно, явно не са от Ubisoft тип да правят едно и също до припадък.

Veluvian avatar
Veluvian
24 февруари 2021
Повече ми се иска Соулсборн игра, заради билдовете. Секиро ми е още много прясна. Докато бях с короната през ноември я врътнах набързо пак. Но каквото и да е, доверието като цяло към From и Миядзаки през тези години май не е падало досега, което си е постижение. От друга страна, за малко повече от десетилетие, те не поемат рискове, а правят един жанр, с различни модификации, които вярно, че осезателно променят стила на игра, но геймпеля си е винаги един и също. Който не рискува разбира се трудно се проваля. Но ако знае как да модифицира, трудно и ще стане скучен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл