hategame logo
Трейлър на Elden Ring изтече в интернет
пуснато на 01 март 2021 от pseto
elden ring 3
Трейлър – или по-точно кратък тийзър – на Elden Ring изтече в интернет. Клипчето можете да намерите в различни канали на YouTube с много лошо качество (няма смисъл да прилагам видеа в статията, най-вероятно скоро ще бъдат изтрити).

Онова, което виждаме, са прелитащи дракони, бълващи огън; отворен свят за разкриване; а освен това – езда и конни битки. Така Elden Ring очeвидно ще е много по-различен продукт от всичко, което From Software са правили – поне откъм мащаб. Естествено Souls елементът – включително и трудните битки – ще си бъде част от заглавието.

Доколкото кадрите могат и да са фалшифицирани, според няколко издания те са легитимни. Така може би скоро ще научим повече за играта.

Миналия месец научихме, че Elden Ring се е сдобил с рейтинг, който е 16+. Задействането на тази процедура намеква, че играта наближава времето си за пазарен дебют. А изтеклият трейлър сякаш допълва тези информации.

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
02 март 2021
Това е играта,която чакам с най-голям интерес.Дано да излезе 2021.
pseto avatar
pseto
03 март 2021
Чудно ми е дали ще пуснат трейлъра скоро (официално). И ми е чудно как ще изглежда отвореният свят - дали няма да завие прекалено много към игрите с отворен свят на килограм. Принципно нямаме причина да не се доверяваме на From, особено с Миязаки като директор.
Ludnichar avatar
Ludnichar
05 март 2021
FROM имат навика да издават игрите си през пролетта, последните им 4 игри са издадени през март. Така че аз го виждам като март 2022-ра, пък ако е по-рано, няма да се разсърдя, разбира се.
nightwarrior avatar
nightwarrior
05 март 2021
Много ми се ще да не си прав и да я видим тая година. Nioh 2 е ок, но не е достатъчно да ми начеше крастата, тъй да се каже. Трябва си доза от хубавото
Ludnichar avatar
Ludnichar
05 март 2021
Е и аз не искам да съм прав в този случай.
Nioh2 много ми хареса, ама не е същото. Сега си задоволявам глада с рандомайзърите за DS3 и Секиро.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
05 март 2021
NIOH серията е странна игра.Харесва ми да я играя,но свърша ли я веднъж,после нямам желание да правя NG+.Ако някога има 3 част,пак бих я играл.Значи хем е добра,хем не чак дотам.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл