hategame logo
Elden Ring ще е най-голямата игра на From досега
пуснато на 13 юни 2019 от pseto
elden ring
На E3 - както можеше и да се очаква - беше обявен Elden Ring. Новият проект на From Software, в който участва и Джордж Р.Р. Мартин, списал книгите Песен за огън и лед, на които бе базиран и касовия сериал с екстремално разочароващ завършек Game of Thrones.

Но какво можем да очакваме от Elden Ring? В интервю Хидетака Миязаки, водещата личност във From, ни споделя някои подробности.

Първото и най-важно - Elden Ring ще е с по-сериозен акцент на ролевия аспект, отколкото беше последното от студиото - Sekiro: Shadows Die Twice. Който определено си беше почти изцяло екшън игра с лек RPG мотив.

Заедно с това Миязаки споделя, че Elden Ring ще е "най-голямата игра на From досега - и откъм мащаб на света, и откъм история".
Второто от което е любопитно - почти всички игри на студиото са минималистични откъм сюжет с изключение на Sekiro, който в никой случай не е разточителен, но пък поне предлага "класическа" история. Е, изглежда Elden Ring ще е по-близо до традиционно RPG, което би обяснило и участието на Мартин, който със сигурност има опит в създаването на супер мащабни светове с Песен за огън и лед (макар че писателската му биография далеч не се изчерпва тук).

Миязаки казва и някои други неща - например това, че Elden Ring ще отвори поле за повече експериментиране. Разбира се говорим за игра на From в крайна сметка и който очаква ниска трудност или easy режим - то може да забрави за нея.

Elden Ring все още няма дата на премиера, но пък знаем платформите, които са обичайното трио PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
vldir avatar
vldir
16 юни 2019
Elden Scrolls звучи добре.
pseto avatar
pseto
17 юни 2019
Хаха, оправих го това.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
16 юни 2019
Изтрит коментар
Ludnichar avatar
Ludnichar
17 юни 2019
Нямам търпение за тази игра. Всичко до момента, което знаем за нея, звучи невероятно обещаващо. А се надявам преди да я дочакаме, да ни зарадват и с (поне) едно DLC за Sekiro.
pseto avatar
pseto
17 юни 2019
Дам, особено и при еволюцията на From (поне в моите очи), която даже успява да ме накара да извличам удоволствие от игрите им.
Ludnichar avatar
Ludnichar
18 юни 2019
Аз съм особен вид мазохист, защото и от ДС1 успях да извлека някакъв вид удоволствие, макар че го играх през 2019. Разбира се нервите бяха далеч повече. (започнах с Bloodborne и най-после реших, че е време да се върна и назад)
За това и си наложих да пречукам Манус на НГ+ с лек билд (25%) и приключих дотам, на всички остнали имам сума ти превъртания и челиндж рънове, ама това просто не се играе.
За Елден Ринг очаквам да е обратното - всичкия опит от годините, от Демон Соулс до Секиро да се обедини в една супер велика игра, пък дано се окажа прав.

ЕДИТ: Трябваше да е отговор а не нов пост, ама не мога да издрия как да го изтрия, така че нека седи така.

pseto avatar
pseto
18 юни 2019
Да, несъмнено From ще надграждат, което е много хубаво. Реално погледнато те постоянно отварят игрите си към нови аудитории, Sekiro със сигурност беше най-отворен от всички досега, така и не разбрах какво толкова мрънкаха хората за easy трудност. И тук очаквам с една идея улеснен геймплей. Но усещам как ще нахлуят разни Game of Thrones фенове, които не са по тегавите игри и ще се нададе пак обичайния вой - "Защо толкова трудно".
Ludnichar avatar
Ludnichar
19 юни 2019
Тия дето мрънкат, че е трудно, просто не са минавали мисията с хеликоптерчето навремето.
Шегата на страна, Секиро смятам, че е най-лесната игра на ФРОМ до сега от геймплейна гледна точка. Това, заради което много хора пропищяха смятам, че е фактът, че все пак трябва да задобрееш, не можеш да разчиташ само да качваш левели като ненормален. А мен точно това най-много ми хареса, защото примерно в DS3 явно бях качил малко повече левели и съответно Nаmeless King го размазах от бой, което съответно ме разочарова.

Колкото до Елден Ринг - надявам се ФРОМ да не се подадат на тия тъпотии с изи модове и т.н. и вярвам, че няма.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл