hategame logo
FIFA 21 – официалното представяне
пуснато на 28 юли 2020 от pseto
cantona fifa 21
Ново видео, представящо FIFA 21 беше пуснато в интернет – макар че клипчето е леко странно. Поради една основна причина – в него геймплей почти няма. Вместо това се акцентира повече на кадри от реалния живот, в които виждаме предимно четирима футболисти – Килиан Мбапе, който ще е на корицата на играта, а също и тъй наречените посланици на FIFA 21 – Трент Александър-Арнолд, Ерлинг Холанд и Жоао Феликс.

Реално видеото прилича повече на рап клип, отколкото представяне на поредно издание от футболна игра. Все пак в него има един положителен аспект – озвучаването от страна на Ерик Кантона, чийто английски с остър френски акцент трудно може да се сбърка.

Легендата на Манчестър Юнайтед и френския национален отбор всъщност е потвърден като една от иконите във FIFA 21 – как ще изглежда в играта можете да видите горе.

FIFA 21 ще излезе на 9 октомври тази година. Платформите са PC, PS4, Xbox One и Switch, но ще има и безплатен ъпгрейд за всички, които се сдобият с PS5 и Xbox Series X, които чакаме по-късно през годината.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
29 юли 2020
Във сайта пише че август щели да дадът повече инфо за геймплей подобренията. Ама реално и да няма такива пак ще продаде,пес тази година хвърлиха хавлията .
pseto avatar
pseto
29 юли 2020
То и аз мога да ти кажа какви ще са рекламираните подобрения още сега:
-ултра мега хипер ново и невероятно AI на вратарите;
-ултра мега хипер ново и невероятно AI на защитата;
-още по-хипер реалистична физика на топката;
-мега подобрен дрибъл...

И т.н., обичайните неща. Същевременно скриптовете се активизират и хипер умните вратари гледат как топката лети 2 секунди, преди да реагират (а тя вече в мрежата). Или играта като реши, че трябва да вкараш гол - натискаш леко шута с бек с 30 сила на шута и 40 long shots и той удря някаква тупалка от Халите, която с лазерна точност влиза в горния ъгъл.

Ама вече поне на FIFA-та ѝ свикнах, знам, че тя ще е супер криминална и вече не се паля чак толкова, колкото преди. Пак успява да ми влезе под кожата тук-таме, но по-често дори като водя с 4:0 знам, че нищо не е ясно и скриптовете могат да ми го турят тройно.

logout avatar
logout
29 юли 2020
Безплатен ъпгрейд за разлика от 2К, които пак ще изкарват пари - NBA 2K21 само Mаmba Edition версията за новите конзоли ще има код и за базовата версия на играта за сегашното поколение конзоли. За новите конзоли цената е вдигната с 10 евро на всички версии, но това с вдигане на цената явно ще е при всички.
Ще е интересно какви ще са отзивите и коментарите за FIFA-та в Steam-а като излезе
pseto avatar
pseto
29 юли 2020
Аз тази серия не съм я играл, само чета отзивите в интернет, които са някакъв мега хейт за практиките на 2K, ама винаги се завършва с - "Ама какво да се прави, фен съм на баскетбола и си я купувам".
logout avatar
logout
30 юли 2020
Положението е както при FIFA-та и MADDEN с купуването на пакети за да ти се падат играчи за да си направиш отбор. Но са по-напред в продаването на виртуална валута от ЕА, понеже имаш вариант и да си направиш играч, с който да играеш с други хора в един отбор и за развитието му трябват виртуални пари, които ако искаш да си ги изфармиш през играта ти трябва адски много време и няма да си актуален. Отделно с тази валута се купуват и аксесоари, визия за игрището и т.н. Определено ЕА има какво да вземат от тях за изтискване на кредитните карти на потребителите
pepito avatar
pepito
30 юли 2020
Отвратително клипче, антиреклама или какво е това не знам..
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл