hategame logo
FIFA 21 излиза през октомври
пуснато на 19 юни 2020 от pseto
fifa 21
FIFA 21 се сдоби с дата на премиера. Тя е 9 октомври за PC, PS4 и Xbox One. Както обикновено има и опции за по-ранно цъкане на футболната игра.

Ако си купите Ultimate Edition или Champions Edition, ще можете да си пуснете заглавието на 6 октомври. В случай, че имате активен абонамент за EA Access (PS4, Xbox One) или Origin Access (PC) ще можете да изиграете първите мачове още на 1 октомври.

Датата на премиера за FIFA 21 едва ли е шокираща. Обикновено играта дебютира в края на септември или началото на октомври. Интересно е обаче, че ще има и next-gen версия, която ще е безплатна за всички, сдобили се с FIFA 21 за предишните конзоли. Споменава се, че играта ще е налична „по-късно през годината“ за PS5 и Xbox Series X. Не е ясно дали FIFA 21 ще е налична за конзолите по време на пазарната им премиера или след това. Вероятно първото.

Кратък тийзър за играта – а също и Madden 21 – можете да видите долу.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
19 юни 2020
Чакай, чакай, чакай малко! Положението на Ea е: Star wars Squadrons е 40 eврака и разработчика казва че няма да има мткс, дават безплатен ъпдейт на 2те си игри-рулетки, дет им генерират милионите (милиардите?) и имат добра сингъл плеър игра? Да еба, верно идва краят на света!
Е, не е като метеоритите на Pseto, а вирус, ама пак.....
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
19 юни 2020
Абе, аз все още не съм сигурен, че в Скуадрона няма да има МТ. Някак изявлението им подлежи на тълкувание. Казват, че всички неща можеш да ги вземеш с достатъчно игра, но това не значи, че малко след това няма да пуснат съобщението: "Но ако не ви се чака, винаги можете да ги закупите."
nightwarrior avatar
nightwarrior
19 юни 2020
То май беше така и в батълфронта, просто се искаха някви нелепи часове.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
19 юни 2020
Иначе играта я следя, ако наистина се случи чудо и няма МТ, по някое време може да я взема. Много се съмнявам, но ще видим.
nightwarrior avatar
nightwarrior
19 юни 2020
Мен ме притеснява колко зависима ще е отборната игра, че като се падна в скуад с 4 руснака и делете...
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
20 юни 2020
Мен ме притесни малко механиката на битките, няколко пъти видях файтъри да завиват като на рали, все едно си опънал ръчната и влизаш в завой с висока скорост. Но ще ми трябва малко повече реален геймплей, за да преценя.
Може пък това да е добър повод да си взема нов джойстик.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл