hategame logo
FIFA 21 с геймплей представяне
пуснато на 07 август 2020 от pseto
fifa 21
Миналия месец видяхме първото видео от FIFA 21 - което приличаше повече на рап клип, отколкото на представяне на футболна игра. Е, сега EA ни пусна и клипче, което ни показва реалния геймплей на заглавието.

Както и можеше да се предположи част от рекламираните иновации са неща, които имаме от години в серията. За пореден път ни се показва "ловко дриблиране", "подобрена защита", "близък контрол при дрибъла". Елементи, които са неизменна част от рекламните материали на серията, но когато излезе пълната игра почти не можем да усетим разлика.

Все пак има една реална новост от видеото, което можете да видите долу. Това е възможността ние да избираме накъде да тичат нашите футболисти в атака. Екстрата всъщност изглежда адски полезна, понеже едно от най-неприятните неща и във FIFA, и в PES е навикът на играчите ни да правят спринтове в най-неудобните възможни посоки. Сега ще можем да поемем пълен контрол при развитието на атаките си, без да се надяваме AI-то да направи на късмет онова, за което си мислим.

FIFA 21 очакваме на 9 октомври за PC, PS4, Xbox One и Switch. Ще има и версия за новото конзолно поколение, когато то най-накрая достигне до пазара (вероятно през ноември).

Коментари
bo4i3333 avatar
bo4i3333
08 август 2020
Повече от същото
Какъв шок!!!
pseto avatar
pseto
10 август 2020
Има уж 1-2 нови неща. И в Ultimate Team накрая щели да махнат squad fitness-ът и а почват на пълна издръжливост играчите всеки мач. Отне им само... десетилетие да се сетят или там от колкото време съществува Ultimate Team. Тая простотия беше хипер безполезен и досаден микромениджмънт, който не знам дали някой е харесвал изобщо.
bo4i3333 avatar
bo4i3333
10 август 2020
Ами то интересното е че ПЕС пускат ъпдейт на половин цена и отнасят сериозен хейт,а фифата всяка година е ъпдейт,който се продава за нова игра на пълна цена и няма проблем,всичко е точно.
Ето това не го разбирам.
Като цяло от 20 години играя само фифа и преди месец пробвах за пръв път ПЕС и повече няма да погледна Фифата,в това съм сигурен
Не че и японците не са същата схема в тяхното My Club, но поне геймплеят е доста реалистичен и наистина няма нищо общо с аркадата на ЕА.
pseto avatar
pseto
11 август 2020
Абе да ти кажа криминалната схема я ъпдейтват редовно и я правят все по-криминална... отделен въпрос е, че не е сигурно дали само това си заслужава парите всяка година. Иначе си прав, да, FIFA трябва да е ъпдейт всяка година... и всъщност много хора мислят така. Но докато играта се купува ежегодно, няма как да виня EA, че я продават. Мога само да ги хейтя, че продават едно и също.

А иначе разликата между новият PES и FIFA е... че поне EA се опитва някак да излъже, че променя нещо и си оправдава парите. Макар че от друга гледна точка Konami заслужават бонус точки за честност... знам ли.

Svetly avatar
Svetly
11 август 2020
Цената на PES 2021 е съвсем разумна, като играч от предходната година я преорднах на 55 лева и стотинки, като се получават доста бонус играчи и дори 3000 coin, които реално са на цената на самата играта, ако някой иска да ги купува с пари. Просто трябва малко да оправят начините на защита, защото това отказва много от играчите в PES, особено хората без опит в играта. Докато Фифата последните години е една и съща, направо си е сезонен ъпдейт от първата с frostbite енджина и то на цена за нова "ААА" игра.
sauron93 avatar
sauron93
12 август 2020
Това със единоборствата май всяка година се рекламира,АИ-то също. Това със бяганията уш новост ,друго май не видях.

Проблемът на песа винаги е бил един и същ,играчите са много unresponsive. Даваш му команда ,изпълнява я след секунди или действа като тир. Играчите гледат топката да минава през краката им,защото се активира някакъв скрипт. Фифата има всякакви скриптове и глупости ама поне играчите които контролираш изпълняват командите на време. Сега със новият енджин догодина дано подобрят малко нещата.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл