hategame logo
Физическото издание на The Division 2 с брутални пачове в премиерния ден
пуснато на 11 март 2019 от pseto
the division 2
Ако планирате да си купите физическата ревизия на The Division 2 за PC, PS4 или Xbox One – имайте едно наум. Чакането, докато можете да пуснете играта може и да е огромно. Защото се планират пачове в премиерния ден, които са практически с размера на шутъра!

За PC и Xbox One пачовете ще са с размер 50 GB, а пък за PS4 – над 90 GB. Колкото и всъщност пространство ще заема The Division 2 на вашите SSD-та или твърди дискове. Тоест практически вие ще изчакате инсталацията на шутъра, а след това и сваляне на същия размер съдържание, което се пада и пачът в деня на премиерата.

Ако пък предпочетете дигитална ревизия – то тогава ще можете да preload-нете The Division 2 без всички тези драми.

Така имайте едно наум – гответе се за чакане, което може да отнеме и цяла нощ (според скоростта на вашия нет).

В последните години подобни пачове в деня на премиерата станаха практика. Доста от тях обаче са с размери от 20 GB, 30 GB и дори повече... което определено показва, че разработчиците не инвестират особено много време в оптимизирането на подобни кръпки.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
11 март 2019
Мен ми се струва че това е проблем повече на компанията- разпространител, отколкото на компанията-разработчик !
hyper avatar
hyper
12 март 2019
Лошото е, че е най-вече проблем за крайния потребител. Плюс как да вярван на компания, която явно ти продава едва работещ продукт, щом трябва толкова да се пачва...
BLESE avatar
BLESE
12 март 2019
Вече нямам търпение да ми се обадят от куриера,,,вчера приятел за около 10ч игра бъгове не срещал играта върви перфе (ps4)
pepito avatar
pepito
12 март 2019
чудничко... липсват ми времената, когато просто пъхах диска в плейстейшъна и след малко вече играех...
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
12 март 2019
Честито на печелившите! Можеха да я пуснат играта на два диска, но грешката идва защото бързат да пускат играта без да я изпипат въобще и в последния момент оправят каквото могат с шибания си патч. Не се прави така, като тея борсуци. Red Dead Redemption 2 е на два диска. Spyro Reignited Trilogy има само първата игра на диска, но другите две са общо 19 GB. Значи, такъв патч над 50 GB е смешна история. На кой му се теглят 90 GB при положение, че има играта на диск ама пак казвам честито на тия дето ще играят играта защото аз не съм играл първата дори няма и да я играя.
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 март 2019
Продават преордъри, които трябва да се метнат на дискове, да се сложат в кутия и да се разпратят по магазините къде ли не. Няма как това, което е на диска да е най-новия ревижън. Дали пача е по-малък или по-голям зависи кога е взета извадката. Втори диск няма никакво значение, ако искаш преордър/day one физическо копие, няма как да избегнеш пачове. Дори споменатия rdr2 имаше day one пач. Вярно, по-малък, може би трябваше да сложат и трети диск? 20 гиги за Спайро са почти 1/3 от размера на бъндъла и това ти е примера за малко? Физическо копие + 50 гиги пач = 90 гигабайта сваляне? Все повече мирише на ново лице на стар трол.
LethianDream avatar
LethianDream
12 март 2019
Колеги, успях малко да поцъкам сутринта преди работа и минах първата мисия. Играта си е супер, никакви лагове на PS4. Дивизията е мой тип игра- масов шутър трето лице, и за разлика от другите изтъркани неща на Юби, това е добро! Има като разлика с първата Дивизия така наречените settlements (май Псето писа, че са новост във Far Cry New Dawn - така че копи/пейста върви ). Тръгнах да играя с Пулс като първо умение, но първоначалният пулс е някакъв опикан скенер, явно ще се насоча към любимите turret и exploding mine. Ще направя отделна тема във форума, за да се съберем повече хора, които я играем (особено след официалната премиера на 15 март).
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 март 2019
Харесах идеята на първата, но самия шуутинг с тея bullet sponge врагове почти моментално ми опротивя. Не съм гледал тази, не знам същото ли е, но ако е, ще я пропусна и нея. Но за всеки влак си има пътници, ако е читава - приятна игра.
pseto avatar
pseto
12 март 2019
Аз по принцип не съм фен на това противниците да имат няколко квадрилиона кръв, но някак в The Division ми беше окей. Е, да, там в "баш" ендгейма ми дойде в повече, надявам се тук леко да ги променят малко. Ама и да не е така... ако не осерат тотално нещо би трябвало да ми хареса The Division 2.

@Lethain - аз пак си скачам на такъв шутър на PC-то, че на PS4 все си остава мъчение този тип игри.

igra4 avatar
igra4
12 март 2019
Не ми хареса първата заради шутинга, най-дървения в игра, изобщо не ми хареса. Тая новата даже и геймплей няма да й гледам. Приятна игра на харесалите я.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл