hategame logo
The Division 2 се продава под очакванията на Ubisoft
пуснато на 18 май 2019 от pseto
the division 2 20
The Division 2 се е продавал под очакванията на Ubisoft, научаваме от съобщение на френската компания. Точни числа не се посочват - нито какви са били надеждите откъм приходи, нито откъм продажби. Също така не научаваме с колко точно The Division 2 е бил под очакванията.

Все пак бива разкрито, че луут онлайн шутърът е бил успешен горе-долу колкото своя предшественик. Което означава, че не непременно The Division 2 се е представил слабо, ами по-скоро очакванията на Ubisoft са били прекалено високи. Особено и като имаме предвид, че оригиналната игра беше доста успешна комерсиално (но пък отзивите бяха някак смесени, макар и по-скоро положителни).

Ubisoft споделя и още нещо - как вървят продажбите в двата магазина за PC, където е налично заглавието - техният Uplay и Epic Games Store. Както знаем заглавието пропусна Steam.

Неособено изненадващо огромното мнозинство от геймърите си купува The Division 2 от Uplay. Продажбите, записани там, са 10 пъти по-високи от тези в Epic Games Store. Дали пък ако беше и в Steam шутърът нямаше да е още по-популярен?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
18 май 2019
Изтрит коментар
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
18 май 2019
Правилно колега! Само туй да се чува. Много ги еба, брат.
Max avatar
Max
19 май 2019
Чудя се кога сте по-смешни, кат се колегьосвате или кат си фантазирате, че ебете.
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
19 май 2019
Интересен избор на аватар. Много харесах The Devil's House сезона на Sam & Max
pseto avatar
pseto
19 май 2019
В крайна сметка ако играта се продава колкото първата, то това означава едно 300+ милиона долара приход покрай пазарната премиера, не мисля, че Ubisoft ще фалират при това положение.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
19 май 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл