hategame logo
Gearbox с нова игра скоро
пуснато на 26 ноември 2016 от pseto
borderlands 3 5
Gearbox ще представи нова игра скоро – всъщност още следващата седмица. Това научаваме от Ранди Пичфорд, шефът на известното със своята Borderlands серия студио.

„На първи декември ще обявим нещо, което наистина може да ти се понрави“, пише Пичфорд в Twitter. Съобщението идва като отговор на фен, който казва, че би се радвал да види хибрид между Duke Nukem и Gears of War.

Малко вероятно е да видим такова нещо, разбира се. Изглежда почти сигурно, че Borderlands 3 ще бъде представената от Gearbox игра. Именно това е марковата серия на компанията, последното издание от която дойде през 2012 година. Така изглежда е време за нещо ново... може би още през 2017-та?

Редно е да се отбележи все пак, че Gearbox притежават и Duke Nukem франчайза. Не е изключено да видим ново издание и от него, макар че след неуспешния Duke Nukem Forever нищо не е сигурно. А и напоследък Gearbox не се справят толкова страхотно – Battleborn беше всичко, но не и хит. В резултат някак очевидният ход е завръщане към онова, което студиото прави най-добре – Borderlands.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл