hategame logo
Genshin Impact най-успешната безплатна игра за октомври
пуснато на 16 ноември 2020 от pseto
genshin impact 10
Genshin Impct е бил най-успешната безплатна игра за октомври според данни на Sensor Tower. Компанията смята, че RPG-то е донесло 239 милиона долара приход през месеца.

Като водещ източник на приходи се посочва китайския пазар - 31% от парите са дошли оттам. На второ място е Япония с 24% и САЩ с 19%.

Интересно е да се посочи, че тук говорим само за мобилните ревизии на Genshin Impact - тези за смартфони и таблети с Android и iOS. От Sensor Tower по принцип покриват само тези платформи, като според броя сваляния определят какви евентуално са приходите на даден продукт. Що се отнася до PC и PS4, то публични данни няма, съответно и не е възможно да се правят предположения. Едно е сигурно - версиите на Genshin Impact за компютри и PlayStation 4 са супер популярни и вероятно са донесли солидни приходи. Може би от рода на поне 100 милиона долара? Или повече?

Самата игра стартира силно през септември, като по неофициални данни е записала приходи от 245 милиона долара. Така заглавието определено е успешно финансово. Откъм отзиви Genshin Impact също може да се похвали с куп положителни ревюта. Все пак ендгеймът на заглавието все още куца сериозно, а пък луут системта получава някои заслужени критики.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл