hategame logo
Google Stadia е още жив
пуснато на 16 май 2021 от pseto
google stadia 1
Стрийминг услугата Stadia още е жива и в добра форма. В това ни уверява Google в скорошно блог съобщение.

"Правим всичко възможно, за да доставим над 100 нови игри в Stadia през 2021 година и продължаваме да работим по развиването на услугата, позволяваща ви да играете на всяко устройство, което притежавате", пишат Google.

Добавя се, че "критиците на услугата трябва да видят как Google превръща думите си в действия", привличайки компании като Ubisoft, EA, Capcom и Square Enix в Stadia.

По-рано през годината стана ясно, че Google са закрили отдела, който трябваше да разработва вътрешни Stadia игри. Самата услуга според спекулации не се разраства достатъчно бързо. Въпреки това Google не се отказват от нея и ни уверяват, че всичко е наред.

Една от големите критики към Stadia е пазарният модел. Всеки геймър трябва да купува наново Stadia игрите, вместо да е наличен абонамент например. Така не всеки иска да се сдобие с едно и също заглавие на няколко платформи. Остават и съмненията колко дълго ще изкара Stadia - което би означава, че игрите, с които човек се сдобие, в един момент могат да станат недостъпни.

Коментари
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
30 май 2021
Това е такава глупост,как хора с толкова пари вярват и харчат грешни пари за такива глупости
rosniak avatar
rosniak
31 май 2021
Когат някой каже нещо за Стадия..
Аз: "Ма той умрял, ма!"
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл