hategame logo
Grim Dawn е завършен, с пълна премиера догодина
пуснато на 25 декември 2015 от pseto
grim dawn 2
Екшън ролевата игра Grim Dawn е завършена откъм съдържание, научаваме от изявление на разработчиците Crate Entertainment. Това означава, че всичко, което е било планирано от студиото като куестове, предмети, трудности, босове и тъй нататък вече е готово.

„От днес нататък, вие вече можете да изживеете цялостния Grim Dawn от началото до края“, казват Crate.

Така с последния пач максималният левъл става 85, като биват добавени и над 500 нови уникални предмета. Но това далеч не е всичко – играта скоро ще излезе от Steam Early Access. През февруари 2016-та ще можем да се сдобием с пълния, завършен Grim Dawn. Несъмнено след пълната премиера на играта ще започне и работата по съдържание като експанжъни например.

Иначе Grim Dawn се появи в Steam Early Access през 2013 година. В момента екшън ролевата игра може да се похвали с невероятно добри отзиви и очевидно е назрял моментът за пълната пазарна премиера.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
27 декември 2015
Готов съм.
pseto avatar
pseto
27 декември 2015
Аз май ще си го взема още на зимната Steam разпродажба, сега докато е 30 кинта. Май ще успее да ме завладее. То и Diablo II си е тук, ама ще направя всичко възможно да не ме спечели този път.

Nreth доста хвалеше Grim Dawn, тъй че със сигурност ще се купи много, много, много скоро.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
28 декември 2015
Пробвах на два пъти през последните години пиратки и трябва да кажа, че играта е 8,5/10, че дори и повече. D3 може да и диша праха в почти всяко отношение.
pseto avatar
pseto
28 декември 2015
Ся ме караш направо да се хвърлям към Steam още в този момент и да я купувам и почвам. Ама трябва да се удържа някак мисля, поне докато не изиграя Legacy of the Void.

А Diablo III... ще си остане една добра игра, но нищо от "шампионската лига" на екшън ролевите игри.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл