hategame logo
Grim Dawn с над 1 милион продажби
пуснато на 27 май 2017 от pseto
grim dawn 2
Ролевата игра Grim Dawn може да се похвали с над 1 милион продажби, научаваме от съобщение в официалния сайт на играта. Така говорим за един от поредните независими хитове в последните години.

Стартът на разработката на Grim Dawn беше обявен още през 2010 година. Играта успешно събра средства в Kickstarter през 2012-а, а пък в Steam Early Access се появи през 2013-а. Чак три години по-късно видяхме и пълната версия.

Както бихте се уверили не става дума за най-плавната разработка. Това се споделя и в официалното съобщение на разработчиците Crate. Но всичко е добре, щом приключва добре, нали? Милион продажби са страхотно постижение, а пък по повод на събитието Grim Dawn бива намален с 50%. Така ако сте го пропуснали – то можете да го пробвате още сега.

Самата игра е вдъхновена от олдскул екшън RPG-та тип Diablo II. Традиционно за повечето заглавия от жанра платформата е една – PC.

Коментари
NikoJ avatar
NikoJ
06 юни 2017
Мега свежа... дръпнах от маймуната първите 2 часа кеф на макс .. изтрихя ... купих си я ... и няяям време да я цъкам за пц мастер рейс препоръчвам. Конзолните там да си играят кода
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл