hategame logo
Кит Харингтън ще е злодеят в Call of Duty: Infinite Warfare
пуснато на 12 юни 2016 от pseto
call of duty infinite warfare 6
След Кевин Спейси, който изигра злодея в Call of Duty: Advanced Warfare, то отново ни очаква популярно име в касовата серия на Activision. Този път става дума за Кит Харингтън, когото познаваме с ролята на Джон Сноу от сериала Game of Thrones. Новината бе обявена по-рано през седмицата.

„Нямаме търпение феновете да видят ролята на Харингтън, който ще изиграе съвсем различен тип герой“, казват от Activision. Добавя се, че актьорът се е въплътил изцяло в лидера на Settlement Defense Front – злодеите в поредното Call of Duty.

Засега не се разкрива много за сюжета, но повече ще научим на E3. Както винаги обаче ни очаква епичен по размер конфликт, този път развиващ се в космоса.

Интересно е да се отбележи обаче, че и Гай Ричи ще има участие в Call of Duty: Infinite Warfare. Режисьорът познаваме с филми като Гепи и Две димящи дула, като бива окачествен като „приятел“ на Activision. Именно той ще спомогне на Харингтън да покаже най-доброто от себе си.

Иначе Call of Duty: Infinite Warfare очакваме през ноември за PC, Xbox One и PS4. Играта тази година ще е налична само на настоящото конзолно поколение – в последно време виждахме ревизии и за остарелите PS3 и Xbox360.

Коментари
hyper avatar
hyper
12 юни 2016
Memeception: Press F to know nothing.
undefined
Конзолен Килър
12 юни 2016
Браво знаеш нещо на английски!
pseto avatar
pseto
12 юни 2016
Бас държа, че ще я вкарат тая реплика в някой момент - You know nothing, уверен съм! Още отсега го пиша като официална прогноза.
rosniak avatar
Roskobg
12 юни 2016
А дано !
hyper avatar
hyper
13 юни 2016
Ще са си взели поука, глупави не са. Но ще изцепят нещо друго и интернетът ще дебне за това. >
LethianDream avatar
LethianDream
13 юни 2016
По-смешен актьор не можаха ли да изберат? Вкарайте и Денерис да му врътне свирка като лошата кака и всички паляци ще се радват като малки деца.. Опс, забравих, че тая игра се играе САМО от малки деца
pseto avatar
pseto
13 юни 2016
То качествата на актьора нямат особено значение... важно е само името му. Същото като Питър Динклидж и покъртителната му роля в Destiny. Game of Thrones продава яко добре и е ясно, че ще се викат все повече актьорите за подобни проекти.

Иначе Кит Харингтън - гледа като куче, което са го вкарали в автомобил за пръв път в по-голямата си част в Game of Thrones. Интересно ми е как ще го изиграе като лошковец.

NikoJ avatar
NikoJ
13 юни 2016
ахахха Щом Ричи ще режисира туй ще е бахти скриптираното лайно хахахахха
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл