hategame logo
Корицата на FIFA 21 ще е с Мбапе
пуснато на 22 юли 2020 от pseto
fifa 21 mbappe
Клиан Мбапе ще е футболистът, който ще е на корицата на FIFA 21. Новината дойде от EA по-рано през седмицата. Можем да видим и снимка, в която звездата на ПСЖ се радва на поредния си гол.

Така тази година нито един от двамата обичайни заподозрени – Лео Меси и Кр. Роналдо, няма да стоят на обложката на футболната игра. Ако говорим за аржентинеца, той явно има договор с Konami и ще е на корицата на PES 2021. Що се отнася до Кр. Роналдо, той вероятно няма как да е лицето на FIFA 21 с оглед на факта, че настоящият му отбор – Ювентус, всъщност не е част от играта.

В настоящото издание на футболната серия тимът от Торино се нарича Piemonte Calcio, като не са налични неговата реална емблема и екип. Естествено винаги я има опцията Кр. Роналдо да носи екипа на Португалия на корицата...

Що се отнася до FIFA 20, там на лице на серията беше Еден Азар. С оглед на слабия му сезон в Реал обаче е нормална неговата смяна.

Коментари
hyper avatar
hyper
23 юли 2020
Искам тази песен в саундтрака
nightwarrior avatar
nightwarrior
23 юли 2020
Издържах докато почна да разлива кола в пластмасови чаши, там класата ми дойде в повече.
hyper avatar
hyper
23 юли 2020
Скандална е тая песен на много нива, факт :Д Иначе играча е прав, французите му се кефят всъщност.
pseto avatar
pseto
24 юли 2020
Напомня ми как преди години приятел беше докарал черно Джони отнякъде и си го изпихме в градинката на Плиска в пластмасови чаши между бирите. Тъй че може би вместо класа имаш предвид класика.

Иначе песента е добра. Аз някъде след минута и нещо разбрах, че се пее на български.

nightwarrior avatar
nightwarrior
25 юли 2020
Не бе, виж, смисъл в България сме. Аз не познавам лично хора, които не са разливали алкохол по пластмасови чаши, от проста биричка до скъпо уиски.

Само че тука много странно ми стои в клип към песен, в която пича обяснява колко е генгста да разлива количка в подобни чаши. Или прегърни тоталния абсурд и разлей нещо по-здраво или... не го показвай заеби

Skygleam avatar
Skygleam
23 юли 2020
Тази корица я е правил някой, който не разбира нищо от дизайн или някой първолак на който му е даден фотошоп и 5-6 снимки и той решил да сложи всички за всеки случай.
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
24 юли 2020
Прав си. Надявам се това да е просто placeholder
pseto avatar
pseto
24 юли 2020
Аз реших, че реалната корица е това в средата, а останалите шитни са някакви добавки на някой си, които е нашляпал снимки на Мбапе. Ама преди 1 час ми изникна реклама от Озон за FIFA 21 с точно тази корица горе... и меко казано се стреснах. Между другото в нета има и още една алтернативна корица, която е в същия стил. Нашляпани 5-6 снимки на бял фон.

Не че имам особен талант в графичния дизайн, ама това...

igra4 avatar
igra4
23 юли 2020
Браво, човека е пробил в Франция с тази песен, а и като цяло не е лоша.
По-добре да разлива махленски кола, отколкато Моети като кифлите 😀
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл