hategame logo
Куп новини за For Honor ни очакват скоро
пуснато на 19 април 2016 от pseto
for honor 3
Ubisoft ще предложи „тон нова информация“ за For Honor в летните месеци на настоящата година. Това ни разкрива Ерик Поуп от монреалското студио на френската компания, което стои зад заглавието.

Инфото ще дойде на двете водещи изложения в гейм календара – E3 и Gamescom, които се провеждат традиционно съответно през юни и август всяка година. Което звучи като добра новина – от известно време насам вестите за For Honor са доста малко.

Към момента дори не знаем кога можем да очакваме играта в продажба. Възможно е For Honor да се появи и през 2016-та, и в рамките на следващата година.

Иначе самото заглавие е с акцент на мултиплейъра, като включва битки с мечове и други хладни оръжия от първо лице. Във For Honor три фракции се изправят една срещу друга – викинги, самураи и рицари, всяка от които със своите положителни и отрицателни страни. Хубаво е все пак, че играта ще има и сингъл, който вероятно ще ни подгрее за играта с други хора.

Коментари
NikoJ avatar
NikoJ
20 април 2016
Дамм като всяко тяхно рертардирало копи пейст видео за ХБАО NPCC сенките на nvidia и бла бла бла бла същите ретардиращи подробности .. гейм плей къде всичко мига и кфото тряя направиш целия обект ти свети в бяло .. счупени механики помпане на двата бутона на мишката .. остарял неадекватен еджин юнити мюмнити ли е кфо ли е дуново ли беше кфо беше си ташак .. far cry 4 i far cry primal едно към едно копи пейст дивижън ще умре след 2 месеца и поредното лайно за 3 месеца скоро ще бъде изплюто и забравено ... пъ и къде се фърлят да си мерят ПИ**те със Kingdom come deliverence къде механиките са в пъти по добри и сложни .. ама те пак ще се целят към конзолния casual gamer и ще е бозЪ от всекъде ! Аа и новия дуум бетата ... плаках .. за поредното унижено заглавие на бетхезда ..
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл