hategame logo
Next-gen версиите на Marvel's Avengers отложени
пуснато на 18 октомври 2020 от pseto
avengers 2
Next-gen версиите на Marvel's Avengers бяха отложени. Те ще се появят по някое време през 2021 година, научаваме от съобщение на Crystal Dynamics. В него се казва, че причината за забавянето е даване на повече време на екипа, "за да бъдат Xbox Series S/X и PS5 версиите на играта това, което трябва да бъдат".

Но вероятно зад отлагането стои нещо друго - настоящото състояние на Marvel's Avengers. Не само играта още не е изцяло поправена технически и откъм плавност на бойната система, но същевременно се усеща и липсата на достатъчно съдържание. Именно на това работят Crystal Dynamics в момента.

Въпреки това обещаните нови герои се бавят. Кейт Бишъп вероятно няма да е налична в рамките на октомври, както бе обещано, а също и Хоукай, който трябваше да излезе малко след нея. Цари и пълно мълчание относно Човека-паяк, който е ексклузивен за PlayStation платформи.

Наскоро научихме, че в Steam броят на Marvel's Avengers играчите се е сринал значително. Вероятно имаме подобна тенденция и за конзоли, понеже геймъри се оплакват от дълго чакане за намиране на партньор за кооперативка. Така Crystal Dynamics имат закъде да бързат.

Нужно е да се посочи все пак, че ще има опция за игра на Marvel's Avengers за PS5 и Xbox Series S/X - чрез обратната съвместимост. Тя ще ви позволи да подкарате заглавието във вида, в който е излязъл за PS4 и Xbox One - без никакви визуални подобрения. Именно смисленият графичен ъпгрейд ще се забави до 2021-а.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
19 октомври 2020
Не че версиите за сегашното поколение бяха това което трябва да бъдат. Масово имаше оплаквания от бъгове.
pseto avatar
pseto
20 октомври 2020
Никога не съм разбирал защо големи разпространители пускат толкова счупени игри. В малко случаи това проработва, в повечето случаи има здраво хейт и евентуални сериозни пропуснати ползи. Тази игра си плачеше за отлагане за пролетта догодина - тъкмо с повече герои и съдържание да излезе. В момента мисля, че мина всякакво време за нейното спасение.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл