hategame logo
Metal Gear Solid V с пълно издание
пуснато на 31 август 2016 от pseto
metal gear solid v definitive edition
Смятали сте, че Konami ще пропусне да издаде „пълно“ издание за Metal Gear Solid V? В грешка сте – именно подобно бе обявено наскоро. То се нарича Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, като ще включва не само основната игра The Phantom Pain, но и краткият пролог Ground Zeroes.

Както винаги при подобни пълни издания ще видим и всички налични DLC-та за MGS V. Които всъщност не са чак толкова сериозни и включват предимно козметични предмети като скинове и оръжия за сингъла и мултито. Естествено няма да видим някой основен експанжън, включващ добавки към на тъй или инак незавършената според мнозина кампания в играта...

Последното не е изненадващо – Хидео Коджима, създателят на серията, се раздели с лют скандал от Konami миналата година. Той вече работи по новия си проект – Death Stranding. Така несъмнено не е останал кой да работи по Metal Gear Solid V – а и едва ли Konami са изгаряли от желание да инвестират още в заглавието.

Иначе The Definitive Experience ще струва 50 евро, като ще излезе на 11 октомври тази година. Платформите са ясни – PC, Xbox One и PS4.

Що се отнася до Metal Gear серията, то скоро ще видим нов представител в нея.  Става дума за Metal Gear Survive… който изглежда меко казано зле на пръв поглед.

Коментари
Macks avatar
Macks
01 септември 2016
Този път дали ще има диск в кутията или пак ще е само код
vldir avatar
vldir
01 септември 2016
Що да няма диск? В мойта има, ама е записан само steam сетъпа
Macks avatar
Macks
02 септември 2016
Не беше ли Phantom Pain играта, която, когато я пуснаха в кутийката имаше само кодче за играта от Стийм, но не и диск? Може нещо да съм се объркал, не знам.
pseto avatar
pseto
02 септември 2016
Май точно MGS V беше, само дето аз получих един гол код, тъй че не знам какво е имало на диска. Макар че реално доста игри може и да минават метър в днешно време - аз дори не знам дали DVD-то ми работи. Ако не се лъжа ми трябваше някакво захранване за един хард и разкачих точно DVD-то.

По-интересно ми е след всичко колко хора ще купят това издание. Смисъл след като Konami опикаха Kojima Productions и MGS V, който несъмнено заради тях е недовършен. Ако има дори и примерно 100 000 продажби това подобрено издание, то може да се говори само лошо за интелекта на хората, които го купуват... особено и при положение, че не включва почти нищо реално. Сега нали има фенщина, ама Konami в момента не знам дали залужават подобно нещо.

vldir avatar
vldir
02 септември 2016
Май нещо друго беше.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл