hategame logo
Metal Gear Solid V с първо DLC
пуснато на 10 февруари 2016 от pseto
quiet metal gear online
Metal Gear Solid V ще се сдобие скоро с първо DLC. Всъщност ако трябва да сме честни добавката е не за сингъл компонента, а за мултито, наричащо се Metal Gear Online.

За какво става дума?

Първото и най-интересно нещо е... Куайът. С героинята от сингъл кампанията ще можем да цъкаме и в мултито. Нейни познати умения като възможността да става невидима или с един отскок да се качва из високи места на картата ще са налице, което ни дава сериозни тактически преимущества.

Заедно с това DLC-то, наричащо се Cloaked in Silence, добавя три нови карти – Coral Complex, Rust Palace и Azure Mountain. Първото ниво е вариант на Motherbase-а с куп високи сгради, втората е полуразрушен замък в Афганистан, а третата – открита площ в Африка с малко възможности да се скрием.

Всичко това ще ви струва 4 долара. Cloaked in Silence ще се появи в продажба през март.

Засега не знаем какви са плановете на Konami и за сингъл съдържание на Metal Gear Solid V. Едно е сигурно – каквото и да е то ще бъде създадено без Хидео Коджима. Той напусна официално компанията миналата година и основа свое студио. Всъщност голяма част от кадрите в него са именно хората, създали Metal Gear Solid V – тоест съвсем различни хора поддържат играта в момента.

Коментари
undefined
Zmo
10 февруари 2016
Offtopic:
Изключително забавно е, как мацката от играта си е "затегнала" прашките с колана.
http://www.justpushstart.com/wp-content/uploads/2015/09/Metal-Gear-Solid-5-Quiet1.jpg
pseto avatar
pseto
10 февруари 2016
Има едно обяснение и то е... японци. Точка. Все пак Куайът беше учудващо добър персонаж, но цялото й облекло не е никак по моите вкусове. Дори и при беглото оправдание, че "може да си го позволи", понеже е мега бог машина.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл