hategame logo
Не сингълът е бил виновен за закриването на Visceral
пуснато на 31 октомври 2017 от pseto
visceral star wars game cancelled
Наскоро EA закри студиото Visceral, като основната причина за това беше новият им Star Wars проект. Заглавието представляваше сингъл продукт, а пък според слухове фактът, че в него няма как ефективно да се внедрят loot кутии е довел до гибелта му.

Не подобно е мнението на EA обаче. Патрик Содерлунд, един от водещите кадри в гиганта силно намеква, че причината се крие в самото качество на проекта.

Той споделя, че EA силно вярват в концепцията на сингъла. Содерлунд продължава с думите, че „разработката на игри е екестремално трудна днес“ и докато инструментите за дизайнерите постоянно се увеличават, то същото важи и за очакванията.

Той отново повтаря, че EA – с помощта и на външни геймъри – са огледали специално последното отроче на Visceral и са преценили, че то няма да е успешно.

Но означава ли това, че и цялото студио трябва да бъде закрито?

Естествено на EA е малко трудно да вярваме. Не само FIFA от години е направо осквернена от Ultimate Team, но и очаквани игри като Star Wars Battlefront II са адски повлияни от loot box-ове. Като нищо именно и те са били косвената причина за смъртта на Visceral.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл