hategame logo
Новите Dragon Age и Mass Effect с тийзъри
пуснато на 11 декември 2020 от pseto
mass effect
На провелото се вчера събитие The Game Awards видяхме два очаквани тийзъра – на новия Mass Effect и Dragon Age. Двете заглавия на BioWare все още нямат подзаглавия, като детайлите за тях са много малко.

Под статията можете да видите първо видеото за Dragon Age. В него изрично се казва, че не става дума за геймплей клипче, макар че това е очевидно и без подобен предупредителен текст. Можем да чуем новият ни главен герой, а в края на видеото виждаме един персонаж от Dragon Age: Inquisition – Солас.

Що се отнася до Mass Effect, то и там виждаме познат герой – Лиара (най-вероятно). Тийзърът силно намеква, че действието в играта ще се развива отново в нашата галактика – Млечния път, наместо Андромеда, където ни пренесе последната игра във франчайза.

Любопитен факт е, че едва миналата седмица напуснаха Кейси Хъдсън и Марк Дара, водещи личности съответно в Mass Effect и Dragon Age сериите. Каква е причината за тези ходове засега не е ясно.

И новият Mass Effect, и Dragon Age нямат дати на премиера. На теория в момента BioWare трябва да са сети с новия, преработен Anthem, който евентуално ще излезе догодина. Но и на този фронт новините са оскъдни.

Коментари
WebShooter avatar
WebShooter
17 декември 2020
Страхотна новина чакам ги с нетърпение да излязат. Мас Ефекта ще е божествен още от сега си го представям
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл