hategame logo
Obsidian вече подготвя нова игра
пуснато на 23 септември 2019 от pseto
obsidian entertainment 1
Obsidian вече подготвя нова игра – това разбираме от куп нови отворени позиции в рамките на студиото. Обявите са в LinkedIn, като включват сценаристи, дизайнери на интерфейса и други.

Естествено те са гарнирани и с кратки обяснения какъв е новият проект на Obsidian. От тях става ясно, че той ще е базиран на Unreal Engine 4, ще е от първо/трето лице, ще има меле бойна система и диалози с различни решения за взимане в тях.

Всичко от което звучи като класическа игра на Obsidian. Вероятно фентъзи, щом е от първо лице с меле бойна система?

Интересно е обаче, че се споменава и наличие на мултиплейър. Нещо, с което не познаваме Obsidian чак толкова, макар че те имат една подобна игра – Neverwinter Nights 2.

Сигурно е обаче, че след като беше купено от Microsoft студиото ще има повече пари за реализиране на проектите си. Така можем да очакваме добри неща от тях.

Скоро пък ще видим и следващото заглавие на компанията – The Outer Worlds. Датата на премиера е 25 октомври, а платформите – PC, PS4, Xbox One и Switch.

Коментари
jenssn avatar
jenssn
06 октомври 2019
като гледам новото им цветно дървено лайно дет са биий в гърдите че е новия фалоут ню вегъс ... и като гледам колко бързо зеха да ги кендзат като драхонки тия игри, смятай що за качество и иновации..
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл