hategame logo
Оригиналното Diablo вече в GOG
пуснато на 07 март 2019 от pseto
diablo original 1
18 лева. Това е сумата, срещу която можете да се сдобиете с оригиналното Diablo, ако се насочите към GOG.com. Да, точно така, играта вече е налична в магазина, след като беше пусната без особени фанфари в него.

Не само това, но и Diablo ще включва подобрена графика – въпреки че ако искате можете да го играете и в оригиналната му резолюция. В името на носталгията, може би. Е, едва ли можете да очаквате чудеса във визуален аспект – все пак не говорим за цялостен римейк, а по-скоро адаптиране на класиката към модерните PC-та.

Редно е да отбележим, че освен сингъл Diablo може да се играе и в мулти. Снимки пък можете да видите в статията.

Любопитно, че GOG и Bilzzard са сключили сделка за дистрибуция и на още класики. Включително Warcraft: Orcs & Humans и Warcraft II. Засега не знаем обаче кога те ще са налични в GOG.

diablo original 4

diablo original 3

diablo original 2

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
07 март 2019
Ей тази игра да ми я ремастърнат и им давам колкото пари искат, ама сега тези пиксели как да ги играя. И въпреки това играта е по-добра от д3.
pepito avatar
pepito
08 март 2019
взех го от Гог ей така от носталгия... амааа всяко нещо с времето си...
pseto avatar
pseto
12 март 2019
За мен някъде около 2000 година и след това пикселите не ми правят впечатление, да не говорим, че вече 2001, 2002 ако се издуят на супер макс по-красивите игри държат някои фронтове до днес. Ама 1995-1996 и на мен ми правят впечатление. При малко повече време ще хвърля едно око и на това.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл