hategame logo
Outriders с нов пач, насочен е към легендарните предмети
пуснато на 20 юни 2021 от pseto
outriders 18.
Outriders се сдоби с нов пач. Той е насочен към луут системата или по-конкретно легендарните предмети.

Промените са няколко. Първата и най-сериозна - шансът да ни се падне легендарен предмет е увеличен двойно. Така ще трябва да грайндим по-малко, за да ни се падне хубав предмет (особено ако сме на по-ниско ниво).

Второто - направени са системи, които ще намалят чакането за легендарни предмети от една страна, а от друга - ще намалят дубликатите. Така ще ни се падат повечко предмети, които не сме виждали досега, наместо да имаме 10 еднакви пушкала.

Друга промяна в луут системата е тази, че отпада изискването за ниво, за да ни се падне определен легендарен предмет. Досега голяма част се падаха от гадове 48 ниво и нагоре - но сега можем да ги получим по всяко време.

Тази промяна в Outriders беше очаквана. Практически всяка луут игра минава през един и същи процес. В началото най-редките предмети се падат адски трудно. Доста хора след това започват да мрънкат, разработчиците увеличават шансовете - а след това същите хора се оплакват, че са получили всички предмети и вече няма какво да правят.

Предстои да видим дали същото ще се случи и в Outriders. Но пък и играта в момента губи популярност. Броят на активните играчи спада със сериозни темпове - а пък подобни ходове едва ли ще върнат много от тях (особено онези, които вече са изграйндили почти всичко в Outriders).

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл