hategame logo
Outriders със сериозни проблеми
пуснато на 12 април 2021 от pseto
outriders 1
Outriders имаше сериозни сървърни проблеми при премиерата си - които все още продължават - но те не са нищо, в сравнение с онова, което се случва напоследък. А именно - бъг, който трие целия инвентар на играча.

Разработчиците People Can Fly очевидно имат проблеми с неговото поправяне - проблемът е наличен още от премиерата на заглавието. До първия голям пач, който дойде миналата седмица, само шепа хора го срещаха. След това скрийншотовете с опразнени инвентари станаха много повече.

Дори и след поредния пач, посветен изцяло на проблема, не изглежда, че полското студио е успяло да го изчисти.

Проблемът е сериозен, понеже в Outriders силата на героя ни зависи от неговата екипировка. Така ако инвентарът ни изчезне... геройчето ни ефективно губи 10, 15, че дори и 20 нива. И трябва да фармим наново за да се върнем там, където сме били.

Друго интересно нещо, свързано с проблемите на Outriders, е фактът, че при краш играта съхранява файлове с информация за него, които не се трият автоматично. Всеки от тях е по 300 мегабайта... и при много крашове става интересно. Някои играчи се оплакват от заети над 20 GB. На моята машина преброих 20 лога за крашове по 300 и нещо мегабайта всеки. Така ако Outriders ви е крашвал често - хвърлете едно око и за това. Мястото, където се съхраняват крашовете е: C:/Users/Името на акаунта ви/AppData/Local/Madness/Saved . Очевидно Madness е кодовото название на Outriders, поради която причина логовете за крашовете се пазят там.

Коментари
darkblue avatar
darkblue
14 април 2021
pseto avatar
pseto
14 април 2021
Те и преди миналия пач обещаваха, че проблемът е разрешен, а се оказа, че се е задълбочил. Е, на мен не ми затриха инвентара все още, тъй че всичко е окей.
darkblue avatar
darkblue
14 април 2021
И на мен не ми се е затривал инвентара.
voxy avatar
voxy
16 април 2021
аз се престраших преди два дни да пробвам кооп-а, че ме беше страх да не ми изтрият и на мен нещата, но много лагаво, то не може да се играе особено ако разчиташ на телепортирането.
darkblue avatar
darkblue
16 април 2021
не съм имал такива проблеми, също играя с трикстър-а
nightwarrior avatar
nightwarrior
16 април 2021
Онзиден и на соло усетих лаг. Стрелям нещо то прави крачка и тогава отчита демиджа. Но вчера си беше ок.
pseto avatar
pseto
16 април 2021
В чужди игри е мега, гига лаг. Даже и аз да съм хост пак лагваше, ама по-малко (нали преди последния пач имаше различна стандартна настройка - игрите ти винаги са отворени; тук-таме някакви хора влизаха в тях, в 2-3 случая беше за по-добро, донесоха DPS и изчистихме инстанциите, в останалите 10-15 влизаха някакви супер слаби и трябваше да ги нося.

Между другото и аз се зачудих един път какво ще стане, ако кикна някой точно преди да вземе плячката от под-а. Щеше да е мега педалско. Ама само ми хрумна, не съм чак такъв задник. Гледах из нета, че редовно го правят някои хора...

LethianDream avatar
LethianDream
20 април 2021
Миналия уикенд пак пробвах да играя- греда и умряли сървъри на Бокса. Явно тая игра няма да я бъде, добре поне, че не хвърлих 129 лв на вятъра. Бог да благослови Гейм паса на MS
nightwarrior avatar
nightwarrior
20 април 2021
За бокса не знам, ама на РС не съм имал проблем от първия уикенд. Говоря за соло игра, онлайн пробвах последните няколко дни и е малко накъсмет. Или ще ми върви напълно нормално, или ще ми лаги като за световно, може би трябва да има мачмейкинг по региони.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл