hategame logo
Overwatch безплатен за уикенд
пуснато на 02 септември 2016 от pseto
overwatch 11
Overwatch ще бъде безплатен за уикенд по-късно през месеца, става ясно от официално съобщение на Blizzard. Между 9 и 12 септември играта ще може да бъде пробвана, без да се дават каквито и да е пари от нея.

Уловката?

Става дума за конзолните версии на Overwatch – тези за PS4 и Xbox One. Притежателите на персонални компютри няма да имат възможността да разцъкат заглавието безплатно в края на идната седмица. Не става ясно защо PC геймърите са били изключени от сметките.

Иначе безплатния уикенд ще включва пълния Overwatch – всички 22 героя плюс 13 карти. Всички режими без Competitive също ще са налични. Естествено ако решите да си купите пълния Overwatch прогресът ви ще се запази.

Можем само да гадаем защо играта толкова рано има безплатен уикенд – заглавието дебютира през май тази година. Дали все пак Overwatch не се е продавал по-зле, отколкото Blizzard са очаквали?

Коментари
Romanov avatar
Romanov
02 септември 2016
Някой играе ли я още тая епилепсия?

Естествено, че няма да я пуснат за РС безплатно, нали тея дето се двоумят ако пипнат РС версията, няма да искат и да чуят да я играят с пад.

igra4 avatar
igra4
03 септември 2016
Той който си играе на конзоли FPS няма да мине на ПеЦе. Аз примерно съм отвикнал и ми е много по-лесно да си цъкам на пада FPS, отколкото на ПеЦе-то.
Anon avatar
Anon
04 септември 2016
Реално и диаблото го пускаха безплатно за уикенди. Предполагам, защото не са толкова известни в конзолния свят и хващат "клиентела" хаха
pseto avatar
pseto
05 септември 2016
Напълно възможно е в интерес на истината. Blizzard се изпика на лицето на PC геймърите с Diablo III, колкото да го портнат за конзоли, само за да се окаже накрая, че продажбите са били скромни там. Не знам дали това е простотия или лакомия... Blizzard е компания с голямо PC име, конзолните им игри са една шепа. Ама поне с Overwatch правят нещата горе-долу както трябва - това си е PC шутър, който е неудобен за конзолните фенове (оръжията не убиват бързо и се изисква мерник, не само скорост на реакцията като в Call of Duty). Явно заради това трябва да ги убеждават допълнително с безплатни уикенди.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
02 септември 2016
Изтрит коментар
God avatar
God
02 септември 2016
E как защо - да се посмеят на конлзоните потребители как играят FPS
undefined
Snake
04 септември 2016
ПЦ vs конзоли вечната война,без край само аз ли цъкам и на двете?
pseto avatar
pseto
05 септември 2016
Не само, аз също, примерно FIFA-та ако мога ще я цъкам на PS4-ката, но пък други игри ги предпочитам на PC (шутъри - задължитлено ).
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл