hategame logo
PES 2020 извади нож на FIFA 20, взе Ювентус
пуснато на 16 юли 2019 от pseto
pes 2020 juventus
Темата за лицензите винаги е била пипкава за Pro Evolution Soccer. По традиция EA вади големите пари, което означава, че FIFA има лиценз за почти всички големи (и не толкова) първенства и отборите в тях. Е, това не се е променило особено... но пък във FIFA 20 ще липсва един голям и популярен тим.

Юве.

"Старата госпожа" ще е ексклузивен за PES 2020, което означава, че във FIFA 20 няма да видим нито емблемата, нито екипите, нито стадиона на тима. Вместо това в играта на EA ще се появи тим с название Piemonte Calcio.

Футболистите няма да бъдат засегнати. Което означава, че Кр. Роналдо все още ще е в Ultimate Team и все още шансът му за получаване от тесте ще бъде "под 1%" и ще струва луди пари във виртуална валута. Но ако феновете на Ювентус искат да си направят състав с емблемата на тима и реалните екипи... няма да успеят. Ще трябва да се задоволят с нелицензираните копия, които ще разработи EA.

Едва ли обаче разпространителят се касае толкова от това. Голямата дойна крава за играта се казва Ultimate Team, където всеки си прави собствен отбор. Така с Юве или без - едва ли светът ще свърши. Но можем да сме сигурни, че Konami ще промотират достатъчно силно включването на италианския отбор в PES 2020, за да покажат победата си над EA поне на този фронт.

Коментари
Spdif avatar
Spdif
17 юли 2019
Едва ли, последните години,pes имаха договор с барса а нямам спомен да се казваха "уефалона".
pseto avatar
pseto
19 юли 2019
Това откровено щеше да е подходящо. Макар че откакто УЕФА спря да бута каталунците в ШЛ нещо рязко се увеличиха изпаданията.

Ама тука са си легитимни информациите, направо ми се струва, че Konami напук го прави това да взима отделни лицензи. Ей-така, колкото да спечели някаква малка морална победа в техните им очи.

LethianDream avatar
LethianDream
17 юли 2019
Този път май се обръщат нещата - информациите за смяната на името на Юве си изглеждат напълно легитимни. Май лошото за феновете е, че няма да има пач като в ПЕС-а да си го смениш. Така или иначе, ще се играе основно UT и MyClub, така че аз съм ОК. Пък и Ювето си ги мразя от малък. Да ги пишат The Old Lady
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл