hategame logo
Pillars of Eternity и Tyranny безплатни в Epic Game Store
пуснато на 04 декември 2020 от pseto
tyrrany expansion
Две нови предколедни оферти ще дойдат в Epic Games Store идната седмица и те звучат добре - особено пък за феновете на изометричните олдскул RPG-та. Става дума за две отрочета на Obsidian - Pillars of Eternity и Tyranny, които ще са безплатни временно.

Промоцията ще стартира на 10 декември - когато мнозина от нас ще се впуснат в Cyberpunk 2077 - и ще е валидна една седмица. Условията са обичайните - добавите ли двете игри в този период, те ще останат в библиотеката ви завинаги. Така ще можете да разцъкате Tyranny и Pillars of Eternity или по-късно през декември, или през 2021 година (или след това).

Иначе двете заглавия на Obsidian получиха добри отзиви, но не бяха чак толкова успешни в комерсиален аспект. Особено Tyranny. Pillars of Eternity пък бе реализиран с помощта на обществено набиране на средства в Kickstarter и записа малко по-прилични продажби, но пък втората му част бе неуспешна във финансов аспект.

Именно и заради това Obsidian някак се отдалечава от олдскул RPG-тата напоследък. Последната им игра - The Outer Worlds - беше RPG-шутър от първо лице, а пък следващият им продукт - Avowed, си е чист Skyrim клонинг.

Редно е да се отбележи, че Obsidian вече са под шапката на Microsoft и едва ли ще имат финансови проблеми в близко бъдеще. Въпросът е обаче дали ще ни предложат нещо наистина качествено с Avowed и евентуално другите проекти, които готвят в момента.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл