hategame logo
Потвърдено: Watch Dogs 2 се продава по-зле от първата част
пуснато на 23 ноември 2016 от pseto
watch dogs 2 2
Watch Dogs 2 се продава по-зле от своя предшественик, потвърждават Ubisoft. В официално изявление компанията признава, че заглавието с отворен свят не е било популярно колкото първата част. Но от Ubisoft не виждат нищо притеснително в цялата ситуация.

„Изключително щастливи сме с много позитивните отзиви на критиката и геймърите за Watch Dogs 2. Истина е, че продажбите в първите дни и седмици на много големи игри, включително Watch Dogs 2 и заглавия от наши конкуренти не са толкова високи, колкото предишните им части. Въпреки това ние очакваме продажбите във втората седмица, третата седмица и след това да са по-високи от традиционното“, казват от компанията.

Добавя се, че един от най-добрите начини за популяризиране на игри са добрите отзиви от геймърите. Ubisoft вярват, че Watch Dogs 2 има нужните качества, за да се разпространява „от уста на уста“... или ако трябва да сме конкретни, от клавиатура на клавиатура.

Доколкото френската компания далеч не е в грешка – в последно време виждаме по-слабо представяне на продължения, включително Dishonored 2, Titanfall 2, Call of Duty: Infinite Warfare и други, то не е толкова сигурно дали темпото за Watch Dogs 2 ще се засили в следващите седмици. Е, предстои да научим, нали?

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 ноември 2016
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
23 ноември 2016
Дам, отчаянието сред ПеЦе средите е огромно.
vldir avatar
vldir
23 ноември 2016
Ще скочат като сменят лигавото негро.
sauron93 avatar
sauron93
23 ноември 2016
Даже не знаех че тази игра излезе ,смятайте колко съм се интересувал от нея .Но пък може и да е добра игра , не знам.
bojosan avatar
bojosan
24 ноември 2016
@sauron93 нема как да е добра просто забрави.Крушата не пада по далече от дървото.Вече добри игри се не правят.Било е едно време,много отдавна.......
ПП.И аз не знаех че е излязла,сега разбрах от форума.
Пичове,аз нали ви казах че гейминга умира,помните ли ?
Ако още ми не вервате,поиграйте малко полсдените блювочи - B1.CoD IW,Nafia и Gears и ще ми повервате.
Сега ако и новия RE януари се провали,вече съвсем ще изстине страстта ми към тоя вид удоволствие
still_no_one avatar
still_no_one
24 ноември 2016
И аз не знаех че е излязла... разбрах случайно от един приятел... както и да е. Този тип игри не са за мен, и така или иначе не ги следя.

Иначе @bojosan нищо му няма на гейминга и не умира. Това че големите компании си мислят че вечно ще пускат една и съща боза, рекламирана като ААА игра е друга бира. Гейминга си е супер. Ако искаш качествени игри, направени с желание, хъс и страст към гейминга, погледни вечно недооценените, така наречени ИНДИ заглавия. Там е истината.
Това са игри направени от геймъри за геймъри, а не някаква помия диктувана от онези с черните куфарчета и големите кинти.
Всеки си има вкус. Но опита, или поне моя такъв е... че ако една игра се хайпва до небето... бягай от нея и то без да поглеждаш назад. Примери с лопата да ги ринеш. Няма да си губя времето да изброявам.

Това което исках да кажа на кратко е, че гейминга не са само ААА заглавията, има една камара игри, които минават незабелязано под радара и са недооценени, а са адски добри дае.

Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
24 ноември 2016
Освен конзолните селяни, не знам кой друг би чакал тази игра с нетърпение.
LethianDream avatar
LethianDream
24 ноември 2016
Аз,като конзолен селянин, не съм я чакал с нетърпение.
Dandelion - The Best Romance Choice avatar
Dandelion - The Best Romance Choice
24 ноември 2016
И защо по-точно се оприличаваш на такъв?
LethianDream avatar
LethianDream
25 ноември 2016
Щото някакъв по-горе от ПеЦе мастър расата ме оприличава на такъв, а не вижда колко е жалко да дава определения на големи групи от разнородни хора
undefined
Snake
24 ноември 2016
Гейминга умирал,по голяма глупост не бях чувал.Тва че на теб не ти харесват незначи че и на другите не им харесва.Мислете преди да говорите глупости.
sauron93 avatar
sauron93
24 ноември 2016
Не че гейминга умира ,просто на нас вече не се харесва всичко тъй като сме минали много игри .
still_no_one avatar
still_no_one
25 ноември 2016
Проблема не е в изиграването на много игри. Проблемът е в това, че с опита вече знаеш какво искаш да видиш в една игра, и какво играта искаш да ти донесе като изживяване. С опита се научаваш да цениш доброто в гейминга и да видиш адските много проблеми. Както казах, проблема не е в самите игри, а в тези които ги правят.
Ако за вас, като играчи игрите са само и единствено онези рекламирани като ААА заглавия... имате проблем. Премислете всичко онова, което цените в игрите.
pseto avatar
pseto
25 ноември 2016
Както сме говорили съвсем нормално е с времето да ти се харесват все по-малко неща, когато вече "си видял всичко". А и реално зависи колко е претенциозен човек. Аз имам огромни претенции към филмите, към сериалите са ми доста ниски. При игрите... има жанрове, в които съм съвсем склонен да оценя нещо малко по-високо, отколкото заслужава, понеже са ми близки до сърцето. Но в един момент посредствеността просто не е достатъчна.

AAA игрите, доста от тях, целят обширна аудитория, което означава, че не могат да си позволят да рискуват и играят на сигурно. Заради което идват разочарования. Ако нещо задълбае прекалено много в жанра си, както се правеше едно време, тогава рискува да се превърне в нещо "нишово" и да изгони част от "широката" аудитория. Или поне това са традиционните ми размишления, кой ли знае. Може би просто се правят по-лоши игри, понеже засега 2016-та успя предимно да разочарова, струва ми се.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл