hategame logo
Първото DLC за Call of Duty: Ghosts излиза след две седмици
пуснато на 14 януари 2014 от pseto
michael myers
Първото DLC за Call of Duty: Ghosts ще излезе точно след две седмици. Неговото название е Onslaught, като в огромната си част не включва нищо интересно.

Както обикновено имаме четири нови карти за класическите режими – Fog, Bayview, Containment и Ignition, както и една допълнителна за Extinction, която пък се казва Nightfall. Очаква се да бъдат включени и някои нови пушкала, макар че едва ли количеството им ще е голямо.

В този момент вероятно бихте си казали – „Ами, пореден map pack от Activision, нищо интересно“, нали така? Е, има един любопитен момент.

Той е наличен в картата Fog, в която при изпълняването на специална мини мисия ще получите възможността да се превърнете в серийния убиец Майкъл Майерс от филмите Halloween. Това ще ви направи по-силни, като ще можете да колите противниците си с брадва. От Activision твърдят, че всичко в пейзажа на Fog е изпълнено в духа на слашър филмите.

Въпреки това ниво, Onslaught си остава поредното скучно DLC за Call of Duty: Ghosts. Насочено към онези фенове на поредицата, които ще продължат да дават допълнителни пари за нея, каквото ще да става.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл