hategame logo
Разкриват мултито на Call of Duty: Ghosts на 14 август
пуснато на 31 юли 2013 от pseto
call of duty ghosts 2
Мултиплейър режимът на Call of Duty: Dog… опс, простете, Ghosts, ще бъде разкрит на 14 август. Тогава в Лос Анджелис ще се проведе събитие, на което ще видим какво ново има в шутъра.

Засега са известни няколко нововъведения. Основното от тях определено звучи интересно – възможността сериозни порции от картите в Ghosts да се разрушават в даден момент от играта. Което променя значително както обстановката, така и тактиките, които трябва да прилагате.

Заедно с това знаем, че този път ще имаме и възможност да персонализираме външния вид на нашите войници. Което също звучи като добра екстра. Макар че съм убеден, че основната идея е геймърите да бъдат засипани с куп DLC-та, които осигуряват различни скинове за героите ни. А защо не и микроплащания?

Е, ще видим след половин месец. Иначе, Call of Duty: Ghosts ще дебютира в продажба на 5 ноември за PC, Xbox360, PlayStation 3 и Wii U. Ще е налична и next-gen версия на играта за PS4 и Xbox One, която ще последва по-късно през 2013-та.

Коментари
undefined
fElder
31 юли 2013
Засега са известни няколко нововъведения. Основното от тях определено звучи интересно – възможността сериозни порции от картите в Ghosts да се разрушават в даден момент от играта. Което променя значително както обстановката, така и тактиките, които трябва да прилагате.

В Call of Duty има тактики ? Псе, моля ти се не се излагай.. ;д Иначе к'во стана с CS:GO-а. , че ми е любопитно дали и ти няма да кажеш, че тя е Call of Ondunjurbo Aga.

undefined
Former Gaming Glory
31 юли 2013
Тази игра кога ще мре вече?
undefined
pseto
31 юли 2013
Ще си го взема тея дни Global Offensive-а, въпреки че никога не съм бил особен фен на Counter Strike. Едно време, когато тази игра набираше титаничната си популярност, на мене само Unreal Tournament и Quake 3 ми бяха в главата. И много се дразнех, че из компютърните клубове никой не ги цъкаше, направо пустини си бяха. Всичко беше на Counter Strike.

То ся се сещам, че при разпродажбата на Steam се продаваше за много тънки кинти GO, ама забравих да си го взема.

undefined
fElder
31 юли 2013
То ти да не си мислиш, че и сега не е пустиня в Quake 3 или Unreal Tournament.. всички казват, че cs спира да се развива, а всеки малчуган, който има компютър започва да я цъка от 5 годишен и да ядосва team-a си. -.-
undefined
pseto
01 август 2013
Всъщност, не са пустини тези две игри. Имат стабилно сървъри и двете онлайн. С немалко хора. Предимно по-стари геймъри, де, които милеят за този вече загинал тип шутъри. Но тези заглавия са част от историята, безспорно.

Иначе от това, което помня от CS-а е доста над Call of Duty. Тъй че не ми е трудно да предположа, че и GO ще е много нагоре.

undefined
Ивайло Йосифов
01 август 2013
Aз лично бях на около 18-20години, по-големите от мен дори не бяха играли Super Mario)Та така стана популярен CS в България - лапетата го харесаха, беше малко по-реалистичен от Quake и доста по-лесен от наистина реалистичните пуцалки. А и не ми се говори къв кеф им правеше да вкарват разни хакове и ботове в играта. Та, моята теория е че: ако този тип игри бяха се появили 10-15 години преди реално да се пръкнат с основоположника си Doom и Duke Nuken, примерно...CS-a нямаше да стане такава зараза, дори и досега.
undefined
Ивайло Йосифов
01 август 2013
Помня времето преди да излезе CS. Тогава имах компютърен клуб(далечните 96 - 98-ма година) Тогава се пукаше яко Q2, Q3, Kingpin и Delta Force Та тогава излезе една геймка - мисля, че Strike Force се казваше и беше с енджина на Unreal. Беше с пъти по-добра от CS-а, поне като реализъм, примерно качваш се на някоя висока сграда да снайперираш и ако си избрал герой(да избираха се герои - всеки със своите умения) който е бърз, но с малко кръв и плашлив му се завиваше свят от високото, пулса му се ускоряваше и в най-добрия случай снайпера му играеше, като при земетресение от 9 по рихтер, в най-лошия просто падаше от сградата. Или пък: треснете те някой, в крака примерно и имаш 2 варианта - или да се оттеглиш и да се скриеш някъде, докато се превържеш или да продължиш да пуцаш докато ти изтича кръвта и ти се замъгли монитора(при по-силните физически герои това ставаше след 1-2 минути, при по-слабите, но бързи герои беше въпрос на 20-30 секунди да се гътнат от раните) И още много други(страхотни)идеи имаше в тази игрица, но излезе CS...На малките нубчета, Strike Force им беше трудна, по-големите просто не бяха изградено геймърско поколение.
undefined
pseto
02 август 2013
Дам, определено Counter Strike нацели идеалното време да се появи. Всъщност около 2000-ната година наблюдавах хората - пуска се някой новак на DM17, хвърлят го 15 пъти в дупката, самоубива се още 3-4 и най-накрая завърша играта с минус фрагове и още повече смърти. И си казва - Quake 3 е баси тъпата игра. Като същевременно на Counter Strike дори от първата игра все ще запишеш някой фраг, колкото да се запалиш.

Въпреки това, в сравнение с недоразумения като Call of Duty... CS си е със светлинни години напред. Поне се цени умението в тази игра. Докато CoD е просто френетично задържане на спусъка. Дори от отсрещния край на картата имаш реален шанс да запишеш фраг. Много често като цъкам тази игра изпитвам диво желание изведнъж магически да се превърне в Quake и UT и да ги видя 90% от хората какво ще правят (то е ясно, че истински добрите играчи ще си останат такива, независимо от играта).

А Strike Force-ът беше мод за Unreal Tournament. Помня, че и аз го цъках, правеше сериозно впечатление. Ама не съм го играл с хора, де, в клубовете по онея времена беше чудо да намериш някой, който да не каже "айде на CS".

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл