hategame logo
Red Dead Redemption 2 – видео за PC версията
пуснато на 17 октомври 2019 от pseto
red dead redemption 2 20
Red Dead Redemption 2 се сдоби с видео за своята PC версия. Клипчето е налично под статията, като ни показва подобрената визуално ревизия за персонални компютри.

Стига да имате достатъчно мощна машина, за да я подкарате, естествено.

Red Dead Redemption 2 очакваме на 5 ноември. Играта беше представена по-рано този месец и за PC, след като имаше куп намеци за подобна ревизия.

Интересно е да отбележим, че заглавието няма да е налично до декември в Steam, несъмнено резултат от сделка, сключена с Epic. Но засега това е най-краткото „игнориране“ на услугата на Valvе откакто започна войната на ексклузивности между Steam и Epic Games Store.

Коментари
bobkata.gerov avatar
bobkata.gerov
17 октомври 2019
Няма сделка с epic. Рокстар искат да се купува през техния launcher. И потребителите със сигурност ще предпочетат само него пред комбинация с този на epic.
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 октомври 2019
Мхм, няма, затова я пускат на два стора месец преди Стийм...
pseto avatar
pseto
17 октомври 2019
Те ако искаха да се купува от техния лаунчър нямаше изобщо да я пуснат в Steam през декември. Всъщност нямаше и да я пуснат и в други услуги, включително и Epic Games Store.

Take-Two осъзнават колко силен е Steam, явно гледат числата и на Borderlands 3 и виждат, че са направили грешка със 6-месечната Epic Games Store ексклузивност, та сега са решили да приемат рушвет само за месец. И вълкът сит, и агнето цяло - за месец няма да стане скандал (както виждаме, че не става), Take-Two си прибира рушвета от Epic Games Store, повечето нетърпеливи да играят RDR2 за PC ще го купят от лаунчъра на Rockstar, Steam феновете ще чакат коледни промоции, каквито вероятно ще има... и Epic ще го духат в една или друга степен заради това, че са дали безсмислен рушвет.

Класика.

nightwarrior avatar
nightwarrior
17 октомври 2019
Има го и друго. Четох или някой ми писа(ще те излъжа беше около излизането на играта), че за Контрол тия от епик са изсрали 10 милиона. Смятай Рокстар ква цена са им обадили за годишен ексклузив.
rosniak avatar
rosniak
18 октомври 2019
pse-то го е писал тука, а аз ти го казах в стийма. И да, щом (и ако наистина) са дали 10 милиона за рушвет за Контрола, то представи си за РДР 2 кви пари са......
nightwarrior avatar
nightwarrior
18 октомври 2019
Да да, вярно че от теб беше. Пропуснал съм да го прочета тук.
rosniak avatar
rosniak
18 октомври 2019
@pseto- ест че няма проблем- не са обещавали RDR 2 за Steam март/април/май и 2 месеца преди излизането да кажат че играта ще е Епик ексклузив за 6 месеца/1 година.
jenssn avatar
jenssn
18 октомври 2019
Не просто не искат да рискуват Валв да приложи онази клауза от условията им за 30 дена която я има от много време но никога не са я прилагали. Та си вързват гащите и май не се кефят толкова на епик !
pseto avatar
pseto
19 октомври 2019
Едва ли за 1 месец ексклузивност сумата е много висока (все пак 10 милиона са за година при Control), но не бих се изненадал все пак да говорим за едни 10-15 милиона в зелено в случая на Red Dead Redemption 2. Като цяло решението на Take-Two е добро, хем не показват среден пръст на Steam феновете, хем ще си изрекламират своя лаунчър, хем ще вземат и кинтите на Epic.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
18 октомври 2019
Наскоро имах рожден ден и сестра ми държеше да ми вземе нещо,та аз реших да пробвам RDR2 съвсем безплатно(за мен ) ,защото ако трябваше сам да я взема я пропусках 100% след ревюто на Псето (най-любимото ми негово ревю за всички тези години )и хилядите други мнения по форуми.Мисълта ми е,че я пуснах от платформата на Rockstar и там с играта ти дават по избор още 2 безплатни игри. Аз взех LA Noire и GTA vice city,но имаше и Max Payne 3,други някои GTA, и не помня още какво.Така че,ако държи някой да я взима от Rockstar или Epic,предполагам Rockstar е по-добрия избор. Иначе я има в cdkeys примерно с 20 кинта отстъпка.
rosniak avatar
rosniak
18 октомври 2019
То май и аз ще се прежаля и ще направя изключение и ще я взема от Rockstar лънчъра- особено пък и като ползвам GOG Galaxy 2.0, където са ми всичките игри под един покрив, така че е все едно- то само си стартира каквото му е нужно!
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
18 октомври 2019
Аз ползвам всички платформи и игрите са ми разпръснати нагоре надолу .Иначе да,GoG и Steam са ми предпочитаните.
rosniak avatar
rosniak
18 октомври 2019
И на мен са пръснати, но тази версия на GOG ги обединява в едно.
rosniak avatar
rosniak
18 октомври 2019
И на мен са пръснати, но тази версия на GOG ги обединява в едно.
sauron93 avatar
sauron93
18 октомври 2019
Аз бих искал да я имам на Стийм защото всичките ми игри са там,но да чакам месец или два няма как да стане. Ща неща ще си я купя от рокстар лаунчъра.
jenssn avatar
jenssn
18 октомври 2019
To pre-order or not to pre-order ? That is the gameplay now.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл