hategame logo
Respawn за гаф в Apex Legends: Не сме майстори на манипулацията
пуснато на 06 ноември 2020 от pseto
apex legends 2
Наскоро започна седмия сезон на Apex Legends, а това означаваше и нов battle pass в играта. Който получи значителни критики от феновете на батъл роял шутъра. Причината? Нужен е прекалено много фарм за вдигане на ниво. В пъти повече, отколкото в предишните варианти на battle pass-а.

Веднага се появиха и съмнения, че всичко това се прави умишлено - за пари. Battle pass-овете стават много популярни напоследък, а идеята им е простичка - купувате ги за обикновено ниска сума, като след това изпълнявате различни предизвикателства, за да вдигате нива. На всяко от тях ви очакват награди. Има и една уловка, обаче - почти винаги е възможно директно да си купувате нива от battle pass-овете, вместо да фармите. А ако грайндът е значителен... тогава бивате сериозно мотивирани да инвестирате реални пари.

Отговорът на Respawn?

"Не знаем как да отговорим, освен че - казано откровено - не сме майстори на манипулацията", гласи официално съобщение по темата. "Ние реално прецакахме нещата в този случай, се допълва от Respawn.

В крайна сметка компанията реагира бързо и намалява изискванията за вдигане на battle pass ниво. Предстои да видим дали геймърите ще са доволни от промяната.

Все пак когато става дума за пари е трудно да повярваме, че говорим просто за грешка. А и Apex Legends вече изкара 6 сезона, ако беше първият battle pass на играта - грешка би била разбираема. Но след толкова време вероятно говорим по-скоро за умишлен ход.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл