hategame logo
Scalebound щял да помогне Xbox One да се продава по-добре
пуснато на 29 септември 2015 от pseto
scalebound 1
Настоящото конзолно поколение се продава с рекордни темпове – това е факт. Не само PlayStation 4, но и Xbox One – който макар и зад устройството на Sony е все пак втората най-бързо харчеща се конзола изобщо. В момента най-важното нещо са двете платформи са ексклузивните игри... а студиото Platinum вярва, че Scalebound е едно от заглавията, които ще спомогнат за увеличени продажби на майкрософтската гейм платформа.

„Ако трябва да бъда честен... да, о, да“, казва Масаши Иноуе, маркетингов шеф на студиото Platinum в отговор на въпрос дали Scalebound ще спомогне за увеличените продажби на Xbox One.

„Platinum е добре позната компания, има фенове и в Япония, и отвъд океана“, добавя той.

Иноуе разкрива също, че Scalebound ще е съвсем нова откъм мащаб и геймплей игра, каквато студиото досега не е правило. Той е убеден, че и геймърите ще я оценят.

В Scalebound ние имаме главен персонаж, който има като придружител... огромен дракон. На когото можем да даваме команди в битка. Геймплей клипчета изглеждат интересно, но все още не е сигурно дали Xbox One ексклузивката ще е супер впечатляваща.

Що се отнася до Platinum, за последно компанията пусна в продажба Bayonetta 2. Екшънът получи невероятни оценки, давайки надежди, че можем да очакваме много от новите продукти на компанията.

Коментари
bojosan avatar
bojosan
29 септември 2015
Гледах кличетата и не съм много сигурен дали това ще е играта която ще дръпне напред новия Кашон.
pseto avatar
pseto
29 септември 2015
Най-вероятно не, макар че е още в ранна фаза на разработка. Макар че ако не е Halo или Forza, то се съмнявам, че нещо, идващо от Япония ще успее да донесе нов живот на конзолата. Макар че тя си се продава все пак супер добре... просто по-зле от PS4.
bojosan avatar
bojosan
30 септември 2015
Чакай,че като гледам и за PS4 догодина само един U4 и нищо друго.А ако и той е като тойката,то заеби.....Май ПеЦе то ще е абсолютния властелин в гейминга
undefined
roskobg
30 септември 2015
Ма той пцгейминга умрял.????????...#конзолнитешегаджии.
pseto avatar
pseto
30 септември 2015
Игрите излизат прекалено скъпо в днешно време и малко компании имат топките да рискуват с ексклузиви. Реално повечето ексклузиви в момента идват от дъщерни компании на Sony и Microsoft. Не мисля, че положението в близките години ще се подобри, особено и с постоянно покачващата се цена на разработката на игрите.
Geralt of Rivia avatar
Geralt of Rivia
30 септември 2015
Имам приятел, който си беше взел ps4 отдавна, но така и не е играл нищо на нея освен black flag. Та решихме да поразцъкаме това онова (той ми дава после му я връщам и делим парите за игрите после ги продаваме). Та мисълта ми е, че доста малко ексклузиви има сега, пък и не виждам да се задават много. Ако ме накарат аз да си избера конзола, то ще взема Xbone. Просто ми харесват "екстрите", които microsoft представи за конзолата си, а и като гледам има доста по-качествени игри (поне според мен). Но за сега не мисля да вземам конзола понеже pc-то ми е достатъчно, а и мога да играя екслкузивите на ps4 винаги, когато поискам.
bojosan avatar
bojosan
30 септември 2015
Uncharted 4 излиза след половин година....до тогава това PS4 само прах ще събира,а пък ако и играта е като тройката заеби.
Въобще към момента май е най добре човек да си седи на компа ,и никакви конзоли не му трябват да хвърля по 130 лева за игра
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл