hategame logo
Skybound спря Overkill’s The Walking Dead
пуснато на 27 февруари 2019 от pseto
the walking dead overkill
The Walking Dead на Overkill беше меко казано неуспешен. Не само продажбите бяха скромни – с приходи от едва 3 и малко милиона долара, но и разпространителят Starbreeze е на границата на фалита заради заглавието.

Но това не е всичко. Защо ли?

Дори и скромните продажби на The Walking Dead ще секнат скоро. Понеже Skybound, собствениците на марката, са прекратили договора си със Starbreeze. Така скоро играта ще бъде свалена от Steam.

Освен това става ясно, че версията за Xbox One и PS4 също няма да види и бял свят. Нещо, което можеше да се очаква така или иначе с оглед на събитията от последните седмици.

Starbreeze обявяват, че ще се опитат да постигнат споразумение със Skybound. Но изглежда адски вероятно да се стигне до такова. Особено и след като Skybound споделят, че Overkill’s The Walking Dead не е на очаквания за франчайза стандарт.

А това единствено ще затрудни опитите на Starbreeze да се спасят от фалита.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
27 февруари 2019
Изтрит коментар
vldir avatar
vldir
02 март 2019
Тея през 2004 направиха The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
nightwarrior avatar
nightwarrior
03 март 2019
Да, играта беше убийствено добра. Продължението ме разочарова.
pseto avatar
pseto
04 март 2019
Хм, аз изобщо бях забравил за тази игра... които наистина беше доста добра. Едно време я пуснах с нулеви очаквания и мислех, че ще е помия (щото игрите по филми тогава бяха почти 100% супер помии), но се оказа... зарибяваща. Имаше и някакви механики, които май бяха нови за онова време, но забравих какви точно.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл