hategame logo
The Walking Dead на Overkill вероятно без конзолна версия
пуснато на 21 януари 2019 от pseto
overkill's the walking dead 1
The Walking Dead на студиото Overkill беше провал. До такава степен, че разпространителят на проекта Starbreeze изпадна в жестоки финансови затруднения и в момента се бори да не фалира.

Покрай което е пострадала и конзолната версия на играта. Тя по план трябваше да е налична идния месец, но премиера тогава няма да има. Starbreeze коментират лаконично по темата, че „още информация ще има в близко бъдеще“.

От една страна пускането на The Walking Dead за конзоли може да донесе още приходи. Но пък като имаме предвид колко лошо бе приета играта за PC и ако е нужна още работа по портването, то е спорно дали има нужда да се инвестира, ако и за PS4 и Xbox One заглавието е провал.

Що се отнася до Starbreeze, изобщо не е сигурно дали компанията ще оцелее дълго време. В момента студиото акцентира на по-малките игри и вероятно се надява на някой хит сред тях. Но след Overkill’s The Walking Dead е малко вероятно да видим компанията да налива повече бюджет в някое заглавие.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
21 януари 2019
Изтрит коментар
LethianDream avatar
LethianDream
22 януари 2019
Само за Dead by Daylight ще ми е тъжно, ако я спрат. Всички други техни игри са плачевно слаби ))
pseto avatar
pseto
24 януари 2019
Осраха се с Payday 2, това е истината, осраха се за пари и можеше да се очаква това да се случи с The Walking Dead. Да не говорим, че самият сериал The Walking Dead е със затихващи функции, а като за капак и Telltale-ският The Walking Dead загина в същия момент и това може да е изиграло някаква роля. Като цяло лош късмет, но тъй като и играта явно е супер дърво - заслужен краен резултат.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл