hategame logo
Създателят на Assassin’s Creed не е играл нищо на Ubisoft от години
пуснато на 23 юни 2016 от pseto
patrice desilets 4
Патрис Десиле, известен като личността с основен принос за създаването на Assassin’s Creed серията, не е играл нищо на Ubisoft от четири години. Това разкрива самият той в интервю за Edge Magazine.

Но каква е причината? Очевидно само при зареждането на логото на Ubisoft дизайнерът бива обхванат от толкова чувства, че не може да продължи да играе.

„Изиграх два часа от Assassin’s Creed III и това беше всичко. С цялото ми уважение към Ubisoft, които обичам много, не мога да гледам логото им на екрана. Прекалено лично изживяване е за мен“, казва Десиле.

Той обаче не уточнява какви конкретно са емоциите му. Но явно са достатъчно сериозни, за да пропусне плеядата игри, които Ubisoft пусна в последните 4 години след Assassin’s Creed III.

Иначе Патрис Десиле в момента работи по Ancestors: The Humankind Odyssey. За играта обаче не сме чували нищо ново... от много дълго време. Наскоро пък Десиле се разбра с Ubisoft да получи правата върху 1666: Amsterdam, който вероятно също ще види бял свят някой ден, но кога точно не е ясно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл